Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.281
985
113
Se opravičujem da sem nesramen, ampak res ne gre drugače. Tebi verjetno tršice niso nikoli rekle v šoli, wilburxxx, ti si pa res pameten.

Imamo trenutno hospitaliziranih preko 1000 ljudi, te dni umre dodatno + 30 ljudi, ljudje prebolevajo in pravijo, da kaj takega nočejo ponoviti, ampak vse bi se dalo rešiti, samo mrmljali bi si COVD-19 ne obstaja in vse težave bi izginile
Ti si pa res blond.

Podal sem retorično vprašanje, ti pa na prvo žogo. To ni pametno, lahk stopiš na žogo in na goflo padeš.
Nabil si še cifre, ki po vsej verjetnosti držijo, nisi pa dal primerjave, kakšne so bile št. lani ta čas.
Sem pa ravno danes srečal eno gospo v trgovini, po oceni nekje 80-85 let staro, kateri sem pomagal poiskat izdelek v polici in ta mi prične razlagat, da je pred pariki dnevi prišla iz bolnice, kjer je prebolela covid, in pravi da je že precej hujše bolezni prebolela, da ta covid sploh ni bil tko hud. Tko da vsega je. Kaj je pa sprejemljivo to pa odločajo nekje čisto drugje, se bojim da tud naš državni vrh nima kj dost besede pr tem, ampak delajo bolj po navodilih. O razlogih pa lahko ugibamo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Ne pojenja. Spet rekord števila na intezivni.
Zajeta slika.PNG

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.972
6.027
113
Great reset se nadaljuje:

Some things never change. Forcing millions of people to shut their businesses, lose their livelihood, fall into poverty, be threaten with jail simply for trying to work. Used to be just for jews, but now the government is more inclusive.
ann4z6Vd_700w_0.jpg

Dont worry guys, once every small business goes bankrupts because the government FORCED them to close, once everyone is poor and dependent on welfare, once you have your COVID PASS app to travel anywhere, then the government will allows life to go back to normal! Way better than a flu with 99.8
survival rate.
aYJBkeX4_700w_0.jpg

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Samougrabljeni major trohc išče zvižgača.
Mirsiji, darjani, andyi, pepeki, biziji...JAVITE SE :valjamse: :valjamse: :aplauz: :aplauz: :cheer: :valjamse:
Em9a3hsXUAIsQGX.jpg

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
kje pa je ta spletni nagovor đokija ?
v linku dnevnika vidim samo kako fehtajo denar

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
nisem vedel. lepo, vsaj nekaj od njega. mam filing kot da se samo skriva zadnje mesece prej pa je povsod ven skakal (izjema tista sodna zadeva pred kratkim)

eh kaj se ce oglasat, ce jih skoz takoj dobi po lapah od nasprotnikov.

pa tud strici so mu svetovali da naj se malo umiri, in se naj zadovolji s serifovskim mestom zupana in to je to.

sicer pa ne vidim kaksne posebne dobrote, ce ponudijo en velik prazen plac, ki je itak prazen in namenjen tudi za take stvari.

kje so hotelirji, ki imajo tudi prazne prostore? in lepo so vsi izolirani, ze vse skor pripravljeno na izolacijo.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.972
6.027
113
eh kaj se ce oglasat, ce jih skoz takoj dobi po lapah od nasprotnikov.

pa tud strici so mu svetovali da naj se malo umiri, in se naj zadovolji s serifovskim mestom zupana in to je to.

sicer pa ne vidim kaksne posebne dobrote, ce ponudijo en velik prazen plac, ki je itak prazen in namenjen tudi za take stvari.

kje so hotelirji, ki imajo tudi prazne prostore? in lepo so vsi izolirani, ze vse skor pripravljeno na izolacijo.
Hotelske sobe se baje težko klinično očistijo, zato tam ni bolnikov.

PLANDEMIC 2 | INDOCTORNATION

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: AndY1 in msenjur