Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Kaj si ti bolan? Pa ne malo! :bonk:
slovensko-vinogradnistvo-1b.jpg

Seveda leti na provokatorja mr_

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Norca se delas kvecjemu ti z kretenskimi izjavami. Pozitiven je lahko samo tisti ki je pozitivno testiran.
J..emu s ti en živčn človk. Karkol blekneš tle, rečeš kot da ti gremo čist vsi na k...c in si totalno nastrojen nad vsemi kateri karkoli komentirajo. Povedal sem že, da so kolega označil za pozitivnega ker je imel znake korone in to je to. Kaj moraš kuj težit? :nigladek:

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Na, ti še jest kontra zatežim. Ne piše se "z kretenskimi izjavami" ampak "s kretenskimi izjavami". :norec:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
J..emu s ti en živčn človk. Karkol blekneš tle, rečeš kot da ti gremo čist vsi na k...c in si totalno nastrojen nad vsemi kateri karkoli komentirajo. Povedal sem že, da so kolega označil za pozitivnega ker je imel znake korone in to je to. Kaj moraš kuj težit? :nigladek:

Ko nekdo nabija in laže kot ti je fer da se oglasi nekdo ki te opozori na smetenje po forumu. S z ali žnj.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Ne vidim pa razloga, da bi frend meni lagal in mu zaupam bolj kot soforumašem predvsem pa bolj kot tebi. Tuko. Pika. :cool:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Od kje ti zdaj, da jaz lažem? Povedal sem, kar mi je rekel kolega. Pol očitno on laže, ne pa jest a ne!?

Očitno ne ti ne tvoj "kolega" nimata razčiščenih osnovnih pojmov glede situacije. Zato pa prebiramo nesmisle po forumu. Komu pa ti zaupaš pa meni in verjetno še komu pošteno dol visi.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
... komentiram našega ministra.
Ma "strici" so zaskrbljeni, da ne bi prehitro blo še več hospitaliziranih in bi janezek poskrbel za novo bolnico zgrajeno v dveh tednih ala kitajci preko "svojih" gradbincev, stričeki pa ostali brez posla, pa zato pritiskajo na ministra. Ta pa noče predlagat, da bi hitre teste delali tudi zdravniki osnovnega varstva ali lekarnarji ali celo veterinarji, kot je predlagal guverner Veneta (IT), kateremu se najprej smejejo, pol pa mu dajo čez pol leta prav. veterinarji edino nimajo dovolj velikih kletk ponavadi za izolacijo ljudi namesto žvali :zardelalter: ... pasja zavetišča pa nimajo postelj ponavadi :evil: ...

Pa tudi noben se ni spomnil, da bi uporabili turistične avtobuse, ki že lep čas počivajo, za pojačat mestni promet v konicah in omejit vstop na trole.

Mogoče, pa se prenaša s temi kitajskimi maskami, ki jih imamo na gobcih....
.. pod nosom in prešlatamo vse artikle v trgovini :evil: ... pa drenjamo v vrsti pri blagajni ....

Pa je že morda kdo opazil, da so največja žarišča pri nas ob vodotokih (vlaga!), čeprav "stroka" ugotavlja, da se bolj širijo aerosoli v suhem zraku ...

Jest sem pred časom dobil idejo tu na Obali, ko smo imeli po nekaj dni "megle" dvakrat, da se bo število pozitivnih tudi tu z zamikom povečalo. In res se je zgodilo :fredi: ... mora bit, da je nekaj tudi na tem, stroki pa ni jasno ...

Poleg tega pa janezek še ni dobil ideje, da bi rekviriral nekaj akrapovičevih varilcev na čakanju, da bi šli zavarit začasno vrata blokov v blokovskih naseljih kot kitajci v Wuhanu, pol pa nateral 1/3 JU na teren, nosit onim zavarjenim zdravila in hrano v vrečkah iz trgovine, pa za dostavo jeklenk s kisikom za nujne primere. Otroci pa pomagat takim staršem zbirat hrano v trgovini namesto buljenja v ekrane šole na daljavo ... vsaj kaj praktične koristi namesto "lenarjenja" doma in nagrižanja živcev tastarim .... o_O
.. zdej boste pa rekli verjetno .. "ne kliči hudiča" :evil:
------------------------------------
" ... " Butale so male, Butalcev pa preveč" ! ..." :jezen:

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Mogoče, pa se prenaša s temi kitajskimi maskami, ki jih imamo na gobcih. Bolj nosimo maske, več je okuženih.
Kdaj sem že jaz to rekel. Vse države, so teden do 10 dni po ukazu obveznega nošenja nagobčnikov vedno in povsod zabredle v katapult okužemosti, ker folk stalno šlata maske. Ti ne pomaga razkužilo, ker z razkuženo roko šlataš in nosiš naprej. Komu se da naj gre gledat datume in krivulje.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in mirsi
19. jul 2007
2.902
1.612
113
Kar nekaj zdravstvenih delavcev se je okužilo, obolelo in prebolelo COIVD-19 in se zdravi vrnili nazaj na delovno mesto.
Ali pri nijih veljajo identični protokoli za delo s okuženimi s COVID-19 ali je kaj manj restirktivno (npr. ne uporabljajo skafandra)?
Zanima me trenutno stanje v Slo, če kdo ve iz prve roke.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Ja šlatanje mask je sigurno največja neumnost in nekaj kar precej pripomore k širjenju virusa ampak to ni problem ukrepa ampak debilnih ljudi kjer bi zadoščal IQ50 da se maske ne prijema ko se enkrat roke razkužiš. Če že se pa razkuži ponovno. To 3/4 slovencev ne bo nikoli jasno tudi če se tole vleče še naslenjih 10 let.

• Haha
  • Všeč mi je
Reactions: jonny77 in mirsi

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Očitno ne ti ne tvoj "kolega" nimata razčiščenih osnovnih pojmov glede situacije. Zato pa prebiramo nesmisle po forumu. Komu pa ti zaupaš pa meni in verjetno še komu pošteno dol visi.
Pa kdo je karkol od situacije govoril? Jaz sem tukaj samo povedal kar mu je dohtarca rekla, pa fertik. Dej gmah. I'm out.

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Nisem videl enega normalnega odgovora od tebe na tem forumu. Magar bi napisal, da pač ne verjameš da je tko in tko, ne ti odgovoriš, da smo kreteni, da nimamo razčiščenih pojmov in tišiš svoje v nedogled. Za zdravnika se res ne spodob taka komunikacija. Ampak ja, sej na forumu sem tud jaz lahko doktor.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Pa kdo je karkol od situacije govoril? Jaz sem tukaj samo povedal kar mu je dohtarca rekla, pa fertik. Dej gmah. I'm out.
Out of your mind bolj kot ne.

Ce ze nabijas potem nabijaj do konca. Bodi toliko pa povej kaj je tocno receno. Ker noben ne more nikogar evidentirat kot okuzenega ce ni potrjen. Lahko so ljudje kot belezi sumi ki kasneje morajo biti potrjeni/uvrzeni ( v kolikor so podatki taksni, tj. stiki, izpostavljenost itd). Kar pa tudi ni stvar nobene statistike. Nikjer pa nikogar ne morejo zavesti kot pozitivnega ker je "dva krat kihnil".

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Ja šlatanje mask je sigurno največja neumnost in nekaj kar precej pripomore k širjenju virusa ampak to ni problem ukrepa ampak debilnih ljudi kjer bi zadoščal IQ50 da se maske ne prijema ko se enkrat roke razkužiš. Če že se pa razkuži ponovno. To 3/4 slovencev ne bo nikoli jasno tudi če se tole vleče še naslenjih 10 let.
Zate so vsi debili, kateri ne razmišlajo in delajo isto kot ti. Se pravi zdravniki so debili, čeprav so dobro poučeni kako ravnat z zaščitno opremo, pa se kljub temu okužijo.
Ti sam tudi isto počneš z masko, vendar se včasih tega ne zaveš. Dovolj je 1x, da primeš. Koliko imaš potem IQ?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen