"Vsak dan pred 11h nobenih podatkov za prejšnji dan"A pejte pejte. Vsak dan pred 11h nobenih podatkov za prejšnji dan, zdaj ko so rekordno testirali in imajo ful dela, so pa rezultatu že ob 9h.
Smradi.
Ni res. so že zvečer v Odmevih povedali, jutri bo nov rekord.
Drugače pa, če si pri viru podatkov, že po dinamiki zjutraj (štveilo napotenih, deležu pozitivnih zjutraj) lahko oceniš precej natančno, kako bodo izgledale dejanske številke konec dneva. Meni se zdi zelo verjetno da je že včeraj dopoldne (v torek) imel Gantar na mizi oceno, da bodo v torek presegli 2000 pozitivnih (se pravi bodo v sredo poročali o + 2k).
Vem iz lastnih profesionalnih izkušenj, kaj pomeni, ali imaš prvi informacija ali ne in kaj ti to omogoča pri odločanju, načrovanju (vem kaj to pomeni, ko sem dejansko jaz prvi obveščen in mi je vse jasno o neki stvari, ko čez nekaj časa ugotovim, da sem bil odrezan od informacij, vem pa kdo je bil prvi pri informacijah o dotični tematiki).
Resno upam, da si kdo ne domišlja, da lahko "analitično parira" Bojani Beovič, Tatjani Lejko Zupanc ali pa v končni fazi Gantarju.