Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
20 mrtvih na mio...italijo smo premagali, z lahkoto, al kolk so imeli na mio rekord? njih je 60 mio...

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Popolnili vse intenzivne kapacitete v drzavi. Ce bo Jelislav to obelodanil pa bo vprasanje. Ker JJ je zagotovil da nebo "izbiranja".

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Za primerjavo, slovensko povprečje lani je 57 mrtvih na dan, rekord je bil pa 86 v istem dnevu (vse skup).

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.162
4.149
113
Popolnili vse intenzivne kapacitete v drzavi. Ce bo Jelislav to obelodanil pa bo vprasanje. Ker JJ je zagotovil da nebo "izbiranja".

Beovička je rekla da ko primejo ukrepi jih bo z zamikom 180 na intenzivni. Slabo planiranje tole skratka.

P.S. aprila se je govorilo o 300-500 posteljah intenzivne terapije za novi val, ne vem kje so zmanjkale te kapacitete vmes.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Tole ti ne gre skupej. Po nekem nemogočem ključu se hipotetično okužiš, doma ne nosiš maske in potem praviš, da ti noben ne bo nič očital? A doma pa virus ne preskakuje?
Vse skupaj je brezveze. Se bo treba sprijaznit, da naravi ne moraš ubežat.

Fak si trd, a doma v sobi moraš tudi masko nosit, kje je pa to zapisano. Masko nosim ko grem v mesto zunaj, pa v trgovinah in vseh zaprtih javnih prostorih. Doma na vrtu je ne nosim ker razen domačih ni nobenega tam. Ko se kdo doma okuži ostaneš doma, a veš kaj, saj sem doma že 10 dan v karanteni (služba od doma) ker sem bil v stiku s sodelavko ki je bila okužena (v službi vsi nosimo maske, ona je dobila od otroka iz šole), sicer 5dni prej kot je simptome dobila ampak vseeno. Pa nisem dobil nobene odločbe od nikogar da rabim biti v karanteni. Jutri imam po 10 dneh test ker brez negativnega testa ne moreš pri nas v službo (pa tudi nobenih simptomov nimam).

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Na intezivni še narašča število.
Zajeta slika.PNG

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Ne, trd si ti, ker ne bereš vsega, ali pa ne razumeš prebranega.

Tole ti ne gre skupej. Po nekem nemogočem ključu se hipotetično okužiš, doma ne nosiš maske in potem praviš, da ti noben ne bo nič očital? A doma pa virus ne preskakuje?
Vse skupaj je brezveze. Se bo treba sprijaznit, da naravi ne moraš ubežat.

Fak si trd, a doma v sobi moraš tudi masko nosit, kje je pa to zapisano. Masko nosim ko grem v mesto zunaj, pa v trgovinah in vseh zaprtih javnih prostorih. Doma na vrtu je ne nosim ker razen domačih ni nobenega tam. Ko se kdo doma okuži ostaneš doma, a veš kaj, saj sem doma že 10 dan v karanteni (služba od doma) ker sem bil v stiku s sodelavko ki je bila okužena (v službi vsi nosimo maske, ona je dobila od otroka iz šole), sicer 5dni prej kot je simptome dobila ampak vseeno. Pa nisem dobil nobene odločbe od nikogar da rabim biti v karanteni. Jutri imam po 10 dneh test ker brez negativnega testa ne moreš pri nas v službo (pa tudi nobenih simptomov nimam).

Pa razjasni česa ne razumem. ? Čakam ker do sedaj ko sem koga to vprašal ni bilo še nikoli nobenega odgovora.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.494
3.590
113
Pa razjasni česa ne razumem. ? Čakam ker do sedaj ko sem koga to vprašal ni bilo še nikoli nobenega odgovora.
Ne razumeš, da prej ali slej boš zapustil svojo jazbino, šel v svet ultra zaščiten in vseeno nekje staknil virus. Prideš domov in ga daš naprej. Kljub temu boš deležen očitkov, katerih praviš, da ti ne bodo mogli očitat.

• Všeč mi je
Reactions: doctorz