Darjan. Jutri. Dej človeku mal časa, veš kok ma Google strani?
Zato, ker če cepivo ne deluje na zdravem 20letniku, bo na 80letniku s 5imi kroničnimi boleznimi in oslabelim imunskim sistemom še toliko manj. In kako boš na bolehnem starčku vedel, kaj je stranski učinek cepiva in kaj je samo še ena v vrsti njegovih težavCepivo bi moralo biti varno za rizične skupine, ker zdrave nima smisla cepiti, itak premagajo bolezen b.p.
In zdaj testirajo na zdravem folku, neko UK cepivo so testirali na 18 - 60 letnikih.
Kako bodo pa vedeli, kaj naredi cepivo 85+ ? Ali kaj je sploh smisel testirat na zdravih, če se itak ne bomo cepili?
Ampak sedaj se bo seveda našel nekdo, ki bo povedal, da je to mit
Število v intezivni še zmeraj raste.
Poglej priponko 37422
Potrč je šel gor, pa jim začel razlgati, da ni potrebe po kakršnih koli ukrepih... kot kaže, so ga poslušali, rezultati pa prihajajoŠit no, dr. Potrč je zastonj gor rinil , tega sigurno ne bo v naslednji njegovi objavi.
Prebral članek in ne vidim nobenih novih ukrepov. Vse to ves čas furajo po različnih regijah, odvisno od posameznih žarišč.Šit no, dr. Potrč je zastonj gor rinil , tega sigurno ne bo v naslednji njegovi objavi.
Preobrat na Švedskem. To so njihovi zadnji ukrepi.
Premier napovedal, da bo verjetno število smrti zelo naraslo.www.zurnal24.si
Število v intezivni še zmeraj raste.
Poglej priponko 37422
Prebral članek in ne vidim nobenih novih ukrepov. Vse to ves čas furajo po različnih regijah, odvisno od posameznih žarišč.
Beovičeva je povedala, da je možnost da se oseba, ki spi v isti postelji od druge naleze virusa, zgolj 10-40%. Potem veš kakšna je možnost, da se nalezeš sredi gozda ...Jaz sem fasal pred dobrim mesecem tole zadevo. Od simptomov do pozitivnega testa sem dal čez tisto fazo, ko naj bi sam najbolj širil virus. Po odrejeni karanteni meni in družini smo se odločili, da kar je je. Če se je kdo okužil se je v tem času že, tako da nima smisla sedaj uvajati neko distanciranje.
Ves čas karantene smo imeli normalen družinski stik. Žena in oba mulca so ostali zdravi.
No, žena je bila prepričana, da je dala zadevo skupaj z mano čez, vendar brez simptomov. Po izteku karantene se je šla testirat na Adrialab za protitelesa in dobila negativen izvid.
Izpadel sem popoln amater: še svoje družine nisem uspel okužiti!
Maske zunaj so ukrep za butle. Oz. Maske povsod so pravi ukrep.Vladni ukrepi, maske zunaj
Because i am an "expert":
VIDEO: Izjava Beovićeve, ki je močno razburila Slovence! ''Če dva spita skupaj...''
Slovence je pošteno razburila izjava vodje strokovne skupine Bojane Beović. Voditeljica jo je vprašala kako je z imunostjo, saj pozna primer, ko je eden od zakoncev bil okužen, drug pa okužbe ni dobil, čeprav sta tudi spala skupaj. Beovićeva pa je razkrila, da je pogostost prenosa okužbe med pviralko.si