Kaj pa v Belorusiji? Je tam še kdo živ, al je razkuževanje z vodko pomagalo?btw, kako gre kaj kitajcem? Nič se kaj dosti ne piše, imajo tam tudi porast? Sej neki sem googla spraševal, pa ni znal kaj pametnega poveda
a ve kdo, če se da tudi manjše količine testa kje nabaviti. 10 jih ne rabim, ne mislim pa buzerirat okoli ljudi s tem...
Greš na testiranje in pač doplačaš delo nekoga, saj je samo nekih 10€ zraven po testu.a ve kdo, če se da tudi manjše količine testa kje nabaviti. 10 jih ne rabim, ne mislim pa buzerirat okoli ljudi s tem...
Kitajci so v maske začeli filat vitamin D. Nimajo več okužb, le tu in tam se še kak okuži, ker noče maske nosit.btw, kako gre kaj kitajcem? Nič se kaj dosti ne piše, imajo tam tudi porast? Sej neki sem googla spraševal, pa ni znal kaj pametnega poveda
Kaj pa v Belorusiji? Je tam še kdo živ, al je razkuževanje z vodko pomagalo?
tudi mene zanima, nič info od tam že dolgo
ja, izumrli bomo.
upam da se cez nekaj mesecev spomnem in te povprasam po stanju.
kaj bo sele ko pride super-mega-sokantni virus....
aja, slovenske novice... spet sm prehitro odgovarjal... damn...
Kaj pa v Belorusiji? Je tam še kdo živ, al je razkuževanje z vodko pomagalo?
kolikor sem gledal worldometer, skoraj nimajo novih primerov.
Kitajsko glih ne vem, ma Vietnam je praktično brez okužb(samo kar prinesejo tisti, ki se vrnejo s tujine)Kaj je pa res na Kitajskem, to tudi mene res zanima, naj se kdo javi, ki ima kakšne kontakte na Kitajskem.
So maše še dovoljene?Evo. Neumnost N1:
vir Radio1
Od danes naprej NI VEČ DOVOLJENO:
- Zbiranje nad 10 ljudmi (dovoljeno pa je zbiranje nad 10 do 500 ljudi v primeru organiziranega dogodka - organizator mora dobiti zeleno luč od NIJZ)
Torej, domači se ne smejo zbirati, da se ne bi okužili med sabo. Lahko se pa zberejo npr, 2x po 5 in bo vse OK.
V organiziranem dogodku, se pa brezproblema lahko zbere do 500 ljudi, ker je NIJZ tako določu, katere ljudi okužiti.
Zdej treba samo še ugotoviti, kateri ljudi so problematični za vlado (NIJZ) in jim bodo dovolili zbiranje. Mogoče obiskovalci nogometnih tekem? Al kulturnih prireditev?