KSZ
Od pljučnice, ki je mimogrede tudi nalezljiva, umre pri nas 200-400 ljudi v POL leta. Pozimi 2019 od gripe 160. Zakaj nimamo zapiranja in epidemije čisto vsako leto?
Katera pljučnica točno je nalezljiva?
KSZ
Od pljučnice, ki je mimogrede tudi nalezljiva, umre pri nas 200-400 ljudi v POL leta. Pozimi 2019 od gripe 160. Zakaj nimamo zapiranja in epidemije čisto vsako leto?
Pljučnica je simptom napredovane okužbe z XYZ, nalezljiv(a/o) je XYZ.Katera pljučnica točno je nalezljiva?
Vse pljučnice so zmerno nalezljive, prenos je možen z neposrednim kontaktom ali pa se prenaša kapljično.Katera pljučnica točno je nalezljiva?
Katera pljučnica točno je nalezljiva?
Kdo je sedaj odgovoren za državne rezerve? Hitro v nabavo mask in razkužil, obogatenih z vitaminom D.Zanimivo tole:
Covid in D3 test
covid-19, med drugim
Ja zdravniki komaj cakajo da koga ubijejoVse pljučnice so zmerno nalezljive, prenos je možen z neposrednim kontaktom ali pa se prenaša kapljično.
Noben pa ne vodi statistike, koliko jih letno umre zaradi nesnažnih dohtarjev, ki paciente radi okužijo pri kakšnem rutinskem posegu. Da potem pacienta, sicer prej zdravega, še samo zagrnejo 2m pod zemljo.
...
To sma že enkrat z enim drugim uporabnikom imela šolanje, verjetno točno v tej temi...
Ja. Direkt potiskajo te proti okuzenim. Nagrado ti dajo, ce poznas cimvec okuzenih. Zaprejo te skup z okuzenim.
Zato je toliko okuzenih. Cilj je, kot pravilno sklepas, da jih je cimvec. Okuzenih.
Jp, ravno danes sem naredil nove zaloge kapljic Vitamina D. Vceraj jih je v Sanolaborju teh doticnih zmanjkalo, danes so jih pa ze imeli.Zanimivo tole:
Covid in D3 test
KSZ
To je isto, kot od sanotesta? Tu jamrajo, da ne morejo fiz.osebam poslat...Če je kdo zainteresiran za nakup testov za dokazovanje protiteles jih lahko (med drugim) naroči pri meni - certificiran test, ki se uporablja v Sloveniji. Paket 10 testov = 150€ + DDV = 183,00€, račun, plačilo dan pred dobavo, dobava do 5 dni.
Za večja naročila pripravimo ponudbo.
Saj lahko tudi meni razložiš, da je pljučnica vnetje, posledica virusnih ali bakterijskih okužb spodnjih dihal, ki so, seveda, same po sebi nalezljive bolezni...