Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Torej pobiramo stave a bo 3. oranžni paket že do kanca tega tedna ali šele naslednji? Pa upam da zaprejo tudi LJ področje da ne bodo trosili tega virusa po vsej okolici ker na primorskem in dolnjskem kamo se za vikende vozijo je še precej bolje. Ni toliko Potrčev pri nas.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

Floki

Guru
6. sep 2007
10.095
3.173
113
Saj se jim ne rabimo pustiti. Delajo z nami kot z nekimi loleki.
Morm malo preverit, kako druge drzave resujejo to krizo...

Italija nošlja mask obvezno in povsod razen v domačem stanovanju....kazen 3k€,
Pariz zaprtje barov in lokalov, če greš v restavracijo boš pustil svoje osebne podatke.
Francija druženje do 10 ljudi, poroke , zabave, itd prepovedani.
UK druženje do 6 ljudi,
Škotska Irska , srečevanje z ljudmi drugih gospodintev v zaprtih prostorih prepovedano (največ 6 ljudi)
Irska prepoved potovanja izven svojega okrožja.
Madrid karantena obisk samo zdravnika, dela ali šole, oejeno število vstopov v objekte.
Češka omejitev na 10 ljudi na prostem 20.
Nizozemska...druženje največ 3 ljudi, vse zaprto po 22h

Tako da pri nas ni tako hudo kot nekatei pravite, ampak ja jamrat je najlažje, še ko je treba masko dat na obraz za 5 minut.

edit: napaće

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.747
10.378
113
Italija nošlja mask obvezno in povsod razen v domačem stanovanju....kazen 3k€,
Pariz zaprtje barov in lokalov, če greš v restavracijo boš pustil svoje osebne podatke.
Francija druženje do 10 ljudi, poroke , zabave, itd prepovedani.
UK druženje do 6 ljudi,
Škotska Irska , srečevanje z ljudmi drugih gospodintev v zaprtih prostorih prepovedano (največ 6 ljudi)
Irska prepoved potovanja izven svojega okrožja.
Madrid karantena obisk samo zdravnika, dela ali šole, oejeno število vstopov v objekte.
Češka omejitev na 10 ljudi na prostem 20.
Nizozemska...druženje največ 3 ljudi, vse zaprto po 22h

Tako da pri nas ni tako huo kot nekatei pravite, ampak ja jamrat je najlažje, še ko je teb amasko dat na obraz za 5 minut.
Mi pa smo nadrasa, ne moremo imet podobnih omejitev mi. Ste nori al kaj?
/sarcasm off

• Haha
Reactions: endvatri

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.838
-420
113
356. A je ćas, da se gre po WC papir in kvas?

kako sinhronizirano deluje virus. Poleg slovenije ima danes kar cela evropa rekordne okužbe in hospitalizacije.

zdej pa začenjam verjet 123, ko je napisal, da je to SUPER virus.

jao, kaj bo šele ko udari še obična gripa in razni prehladi...

pa dobr, sej če bo spet lockdown, pa podpora in prispevki plačani, bomo že pregurali čez zimo.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.547
113
Ljubljano bo treba dati na rdeči seznam. Delo od doma za vse inštitucije!
Sami presežki mentalitete.
Kako bo zidar, električar, vodovodar, serviser dvigal, trgovec, frizer..... delal od doma? Ko ti začne hiša goret, ti bo gasilec od doma šprical vodo? Saj zdravniki bi tudi lahko od doma paciente rihtal, pa še okužili se nebi.
Mešalci megle in papirjev delajo zlahka od doma, velika večina pa ne. Ampak eni vidijo samo sebe.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen