Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.716
6.110
113
blizu močvirne prestolnice
Nihče se ne boji. V primerjavi z nekaterimi kateri se zaradi presranosti ne upajo na šiht, sem vseskozi delal z ljudmi, pri ljudeh... Je pa res, da moraš biti človek ne pa usrane in delati z glavo.
Še kupujete iz kitajske? Še naprej podpirajte tiste kateri so to prinesli k nam.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Upam da vam je ob tem zapisu bolj jasno kdo lezi v bolnisnicah.

Priponke

• Screenshot_20201006-201351_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20201006-201351_Samsung Internet.jpg
    639,3 KB · Ogledi: 222
  • Všeč mi je
Reactions: novaa

gr69

Guru
15. dec 2009
11.557
2.607
113
še v SLO - ampak komaj
In prav je tako.

In upam, da ne bo treba v bližnji bodočnosti - popravek: nikoli, sprejemati odločitve koga odklopiti in koga priklopiti (ali posteljo dati).
In ne - ne bi rad bil v koži tistega, ki bo moral odločati. Bo pa ta moral biti popolnoma “zaščiten” pred kakršnimi koli napadi zakaj je koga odklopil in drugega dal gor. Ker ko je vojna, je vojna za vse - in resurzi se naj porabljajo za tiste, ki imajo večjo možnost, da se bodo izvlekli.
In preden bo kdo, da ne vem kaj govorim - starši (moji in “njeni”) in še stari starši so na nogah (vsaj del njih), pa tudi sam se počasi bližam letom, kjer se bo “nevarnost” zame z vsakim dnem ekspotencialno povečevala.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj
Se pravi ta karatena nova bo trajala najbrž od novembra do konca februarja, potem pa kak mesec premora pred novo?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
Mene zanima sedaj, zakaj najbolj grozeč plan sprejet trenutno predvideva najhujše ukrepe za XX/360/60 (po domače ko bo hospitaliziranih 360 ljudi ALI 60 na intenzivni). A se to hecajo oz. kako potem spravit v kontekst letošnjo sezono gripe ko je bilo hospitaliziranih 750 ljudi in 80+ na intenzivni? A sedaj bodo zaprte občine pri 60 ljudeh na intenzivni, ko pa useka gripa in je po 100 ljudi na intenzivni pa ni nobenega ukrepa. Razumem da je potrebno gledat širše in postavit neke meje v katerih ustaviš vse, samo klinc zakaj pri 60 ljudeh na intenzivni?

Kar gledam številke sedaj bo drug teden ukinjeno vso zdravstvo/zobozdravstvo, do 1. novembra bomo pa lepo zaprti po občinah ker bo 60+ ljudi na intenzivni. Ko bo takih 100+ sploh ne upam pomislit od kje bodo pobirali nove ukrepe, bo Krek moral vzet malo LSDja da bo lahko še dajal nove predloge.

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.474
1.847
113
na temni strani lune
Mene zanima sedaj, zakaj najbolj grozeč plan sprejet trenutno predvideva najhujše ukrepe za XX/360/60 (po domače ko bo hospitaliziranih 360 ljudi ALI 60 na intenzivni). A se to hecajo oz. kako potem spravit v kontekst letošnjo sezono gripe ko je bilo hospitaliziranih 750 ljudi in 80+ na intenzivni? A sedaj bodo zaprte občine pri 60 ljudeh na intenzivni, ko pa useka gripa in je po 100 ljudi na intenzivni pa ni nobenega ukrepa. Razumem da je potrebno gledat širše in postavit neke meje v katerih ustaviš vse, samo klinc zakaj pri 60 ljudeh na intenzivni?

Kar gledam številke sedaj bo drug teden ukinjeno vso zdravstvo/zobozdravstvo, do 1. novembra bomo pa lepo zaprti po občinah ker bo 60+ ljudi na intenzivni. Ko bo takih 100+ sploh ne upam pomislit od kje bodo pobirali nove ukrepe, bo Krek moral vzet malo LSDja da bo lahko še dajal nove predloge.

Sej to.... Ovčke ploskajo pastirju, ker je postavil še višjo ograjo in malce zmanjšal ograjen prostor. Vse za zaščito pred volkom......

Mam filing, da nas letos prvič napada kakšna respiratorna bolezen.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj

Te pogoji so bili postavljeni ravno zato, ker vedo da bodo preseženi. Vse te odločitve nimajo temelja v zdravstvu, ampak samo v politki in strahovladanju.

Najbolj bo smešno ko bodo zaprli fitnese, lokale in vse kar je zabavnega, število primerov pa vseeno raslo. In potem bodo napadli zbiranja ob jezerih in podobno, čeprav je krivec v njihovih glavah.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Ytbnd in jendomen

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.838
-420
113
Nihče se ne boji. V primerjavi z nekaterimi kateri se zaradi presranosti ne upajo na šiht, sem vseskozi delal z ljudmi, pri ljudeh... Je pa res, da moraš biti človek ne pa usrane in delati z glavo.
Še kupujete iz kitajske? Še naprej podpirajte tiste kateri so to prinesli k nam.

jest se vedno. zdej majo super cene, k je mal promet padel...

kaj pa ce smo mi to prinesli iz kitajske sem?

spet isces eno zrtveno jagnje.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.667
9.463
113
Ubogi ljudje s katerimi ti delaš....

2. okt 2007
3.777
2.264
113
to pa se moram s Trumpom strinjat. Res, cepivo za gripo je že dolgo na voljo in kljub temu je vsako leto (žal) kar nekaj mrtvih zaradi tega. Morali se bomo navadit živeti s Covid-19, ker kljub cepivu ne bo izginil.

shift

Guru
20. jul 2007
9.871
2.251
113
za šankom
Glede na idiote po vsem svetu, ki se imajo za strokovnjake, se mi zdi da bomo zaprti v svoje luknje ne glede na ceno, ki je btw že sedaj zelo visoka, vsaj še nekaj let

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Hotel sem samo povedati da niso vsi v bolnicah
In prav je tako.

In upam, da ne bo treba v bližnji bodočnosti - popravek: nikoli, sprejemati odločitve koga odklopiti in koga priklopiti (ali posteljo dati).
In ne - ne bi rad bil v koži tistega, ki bo moral odločati. Bo pa ta moral biti popolnoma “zaščiten” pred kakršnimi koli napadi zakaj je koga odklopil in drugega dal gor. Ker ko je vojna, je vojna za vse - in resurzi se naj porabljajo za tiste, ki imajo večjo možnost, da se bodo izvlekli.
In preden bo kdo, da ne vem kaj govorim - starši (moji in “njeni”) in še stari starši so na nogah (vsaj del njih), pa tudi sam se počasi bližam letom, kjer se bo “nevarnost” zame z vsakim dnem ekspotencialno povečevala.
Sem samo hotel potrditi svoje prejsnje pisanje, da veliko hospitaliziranih je tam zaradi zagotavljanja izolacije in ne ker bi potrebovali zdravljenje, pa mi nekdo ni verjel.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in Romzi

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Glede na idiote po vsem svetu, ki se imajo za strokovnjake, se mi zdi da bomo zaprti v svoje luknje ne glede na ceno, ki je btw že sedaj zelo visoka, vsaj še nekaj let
Zaprti bomo zaradi idiotov ki mislijo da bomo vsi pomrli zaradi tega virusa.
Zdravstvo trenutno umira zaradi ukrepov, ljudje umirajo oziroma bodo kmalu zaradi drugih bolezni.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Te pogoji so bili postavljeni ravno zato, ker vedo da bodo preseženi. Vse te odločitve nimajo temelja v zdravstvu, ampak samo v politki in strahovladanju.

Najbolj bo smešno ko bodo zaprli fitnese, lokale in vse kar je zabavnega, število primerov pa vseeno raslo. In potem bodo napadli zbiranja ob jezerih in podobno, čeprav je krivec v njihovih glavah.
No, še vedno kot krivec ostane Kučan.

• Haha
Reactions: B81