Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.669
9.464
113
Kaj naj ti predlagam pametnega, a omejitve zbiranja? Dokler so cerkve lohk polne in v izjemi, jebemoboga no, je vse ostalo brez smisla. V Italiji so predpisal kr maske na prostem kr tko, sam da so...

• Všeč mi je
Reactions: AndY1, Cash in Car

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.679
5.857
113
Zbiranje v cerkvenih objektih je vsekakor prvo kar bi morali prepovedat. Zgolj zato ker to res nima nobenega ekonomskega vpliva na državo. Za župnike pa naj Vatikan skrbi, saj so dovolj poerbali.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.449
3.547
113
Predlagaj kaj bolj pametnega in takoj sprejmem.
Prepustiti naravi naj naredi svoje. Tako bi v 2 mesecih opravili s to farso. Narava bo tako ali drugače svojo pot dala skozi, ne glede na to ali smo maskirani, razkuženi, distancirani...samo malo dalj časa bo trajala ta agonija.
Maske ne delujejo, ker če bi, nebi bile že tretji mesec obvezne in okužbe bi šle dol. Še ena zabloda več.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.820
2.058
113
Srečno in hvala, bogoslužni verniki. Oprani in sedaj še okuženi za prosperiranje v 21. stoletje. Saj je vse božja volja, mar ne? :)

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.838
-418
113
Predlagaj kaj bolj pametnega in takoj sprejmem.

go with the flow bi jest rekel. ker ce bomo za vsak virus, ki takole poleze kaksnega obolelega ustavljali cel svet res ne bomo dalec prisli, oz. folku se bo zacelo je.bat za ukrepe in to je to. enkrat bo treba potegnit locnico do kje so ukrepi se smiselni...

res ne vem zakaj zaradi nismo vsako zimo nosili mask in se polivali z razkuzili, saj so ljudje tudi umirali zaradi respiratornih bolezni.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
sem pričakoval konec meseca da se bodo začeli malo bolj strogi ukrepi ampak preostala evropa je že kar pohitela in kot kaže sledimo tudi mi :/

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.838
-418
113
Se strinjam, samo zakaj ste tiho pri biciklistih, pri islamistih, pri tistih kateri pojejo ob rdeči zvezdi

ker vemo, da če so omejitve pri druženju velja tudi za kolesarje, da če so omejitve v verskih objektih, "cerkvah" po domače velja tako za muslimane kot za kristjane in pravoslavce in ostale veroizpovedi... zato. in ne rabimo vsake manjšine žalit, da sebe povzdigujemo.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.557
2.607
113
še v SLO - ampak komaj
In spet drvimo v blesarije.......Globje in globje.

Na tole in na moje prejšnje o "karanteni".

Tesen stik dobi (no - zaenkrat samo delodajalec telefonski info in ta posredovan - a šele potem, ko je bilo že dve uri prej na lokalnem radiju), da mu je odrejena karantena do 13.10.2020 (zadnji tesen stik 03.10.2020 - in NE ni bilo na zabavi, ampak v službi). Družinski člani "tesnega stika" (ki je mimogrede postal "visoko rizičen" - "tesen stik" namreč) pa nič, nada, niente, baš jih boli briga. Le-ta se počuti čisto crnogorsko : "Dajte malo i nas, pa nijesmo šugavi."
Nobenega preventivnega testiranja - vsaj "visoko rizičnega tesnega stika". Je pa sicer res, da ne "visoko rizični tesni stik", ne ožji družinski član le-tega ne kažeta bolezenskih znakov (s tem da ožji družinski član verjetno ni čisto zdrav, če bi bil ne bi pisal po Alterju).
O zaposlitvenem statusu "karantiranca" pa lahko samo ugibamo - v bolniški ni, delat mora od doma, glede na to, da je v karanteni pa "višja sila" in posledično 50% plače.

Komedija ... taka tragična.

(Trkam po lesu, da ne bomo v tistih nesrečnih 1-2%, ki jih zadeva precej zdela.)

• Wow
Reactions: Romzi

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.041
3.556
113
41
Lj
Očitno v vladi noben ne športa, tako da jim ni težko prepovedat tega, seveda ko bo naslednje leto povečanje obolenj in smrti zaradi tega se jim bo jebalo, oziroma hipokriti kakršni so bodo celo promovirali šport.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.309
-2.567
113
ker vemo, da če so omejitve pri druženju velja tudi za kolesarje, da če so omejitve v verskih objektih, "cerkvah" po domače velja tako za muslimane kot za kristjane in pravoslavce in ostale veroizpovedi... zato. in ne rabimo vsake manjšine žalit, da sebe povzdigujemo.
Kolesarje ne smeš štet med športnike, ampak med udeležence verskega obreda Čezvesoljske zombi cerkve blaženega zvonenja, ki imajo verske obrede po statutu pred parlamentom.
Verski obredi pa niso prepovedani, je bilo danes rečeno.