Zakaj? Misliš da tole ne bo virusna bomba? Tako kot tista iz Floride na začetku korone...
Virusne bombe se razširjajo vsako leto sploh čez zimski čas, že od začetka civilizacije.
Zakaj? Misliš da tole ne bo virusna bomba? Tako kot tista iz Floride na začetku korone...
Če so Hrvati pametni bodo tole prepovedal.Zakaj? Misliš da tole ne bo virusna bomba? Tako kot tista iz Floride na začetku korone...
Ja...ampak jih širimo "nezavedno"....tole pa je teroristični napad na sosednjo državo z virusom....Virusne bombe se razširjajo vsako leto sploh čez zimski čas, že od začetka civilizacije.
Sej so prtegnjeni. Pa ko sem ze mislil, da bo letos mir.
Heheh... Hrvati nikol niso bili pametni in še dolgo ne bodo.Če so Hrvati pametni bodo tole prepovedal.
Sedaj, ko so okuženi pa izogibanje. Prej pa OK!RTV SLO ima tri okužene s kitajskim virusom.
Zdj veste koga se je treba izogibat.
LOL. Vsak lajik ve, da virus ni FHD!Da ne boš slučajno prešaltal na njihove programe, ker virus skače iz ekrana.
Zdaj ste, zadaj. To je namreč že realnost!kmalu pri nas.
Niso pametni, ne niso! Napram njim smo mi beboti . S tem mislim tiste, ki brez njih na dopustu ne morete!Lool, očitno so dovolj pametni, da nas pri vsem nategnejo.
Slovensko morje polno zasedeno.
Jaz vidim samo sprehajalce. LjubljančaneSlovensko morje polno zasedeno.
Ja, sem zato. Pejte delat. Pa crkente, če ne morete delat in zaslužit denar.Jebal vas ta korona virus. Prehladm gripca. Glede na paniko ki jo zdej runo zganja bi moral biti polno mrtvih. Ljudje popadat po tleh.
Dejansko bodo pa zjebal gospodarstvo s to paniko.
Zaradi bonov ja, sicer bi bili 90% prazni.
The coronavirus was already in Spain a year before the pandemic “officially” broke out, according to a study by Barcelona University (UB) that has detected SARS-CoV-2 in samples of wastewater collected in the Catalan capital on 12 March 2019, EURACTIV’s partner EFE reported.
dejansko se nekdo resno dela norca iz nas. Sem že napisal, da je to nateg vseh nategov! Kmalu bo to postala resnica.