Lahko bi enostavno nehali testirati in bi bil problem rešen.
Hitr po zalogo kvasa, predn zmanjka! Pa na skret papir ne pozabit.Hrvaška: 95 and counting
Rinemo na morje, to je res. Večinoma so polni apartmaji. Torej se večina drži za sebe. Nekateri se družijo po balkonih, ampak vidim da se zavedamo korone. Sam osebno ne rinem v kafiče. Pa tudi fasungo imamo vse zraven. Tako da se tudi trgovin izogibam.
Včeraj sem poslušal po radiu da ugotavljajo, da virus izgublja na moči. Pa ne da bi bilo manj okuženih, ampak okuženi lažje prebolevajo, oziroma so simptomi lažji. Kaj pravite, je res temu tako?
S časom bo to samo še en prehlad. Vprašanje je samo v koliko letih
Pač posledica tega, da je folk se razpustil in jim dol visi za vse in nimajo več nobenih samozaščitnih ukrepov. Nič razdalje, nič mask, nič umivanja rok.
Mislim, da pridem jaz v restavracijo in vidim, da se vsem je... za to (od kelnarjev do gostov), potem grem samo ven, ker očitno jim gre samo za moj denar in jim dol visi za moje (ali pa njihovo) zdravje ali življenje.
Zadnjič sem bil v trgovini sam z masko, razen ena prodajalko jo je še imela. Res to je pravi način za umirjanje epidemije.
In ravno taki bodo potem najbolj glasno pizdakali, če se bo spet vse zaprlo.
To je posledica katastrofalnega javnega nastopanja in pretiravanja z neživljenjskimi in nelogičnimi navodili ptedvsem predstavnikov NIJZ.Pač posledica tega, da je folk se razpustil in jim dol visi za vse in nimajo več nobenih samozaščitnih ukrepov. Nič razdalje, nič mask, nič umivanja rok.
Mislim, da pridem jaz v restavracijo in vidim, da se vsem je... za to (od kelnarjev do gostov), potem grem samo ven, ker očitno jim gre samo za moj denar in jim dol visi za moje (ali pa njihovo) zdravje ali življenje.
Zadnjič sem bil v trgovini sam z masko, razen ena prodajalko jo je še imela. Res to je pravi način za umirjanje epidemije.
In ravno taki bodo potem najbolj glasno pizdakali, če se bo spet vse zaprlo.
Vsi, ki so ga dobili, so umrli v 10 min. Nobenega dela več z njimi!Kaj pa drugi virusi ki si jih do sedaj raznašal brez maske celo življenje?
In zopet se izkaže, da je karantena, omejitve gibanja, maska EDINA rešitev. Dokler je bilo to, je virus izvenel. Pa rečte kar hočete.To je posledica katastrofalnega javnega nastopanja in pretiravanja z neživljenjskimi in nelogičnimi navodili ptedvsem predstavnikov NIJZ....
In koliko jih je zaradi tega guzenja zbolelo in bognedaj umrlo?Počas bomo prišli do tega, da so distanca, umivanje rok in maska na frisu (če so na voljo) edini res učinkovit ukrep.
Mi je blo pa zanimiv, da so ravno penzjonisti prvi snel maske in se začel guzit v trgovinah.
Nepoznavanje problematike. To ti tu na ALTERJU NE ŠKODUJE.Sem ti že zadnjič povedal, da se pač zapri v skafander.
Totalno si me zabil.Kaj pa drugi virusi ki si jih do sedaj raznašal brez maske celo življenje?
Sem ti že zadnjič povedal, da se pač zapri v skafander.