Zanimiv, ker ni letel nate.Totalno si me zabil.
Samo ne jokcaj potem, ko ti bodo spet debilne ukrepe zapovedali.
Sem že zadnjič videl in te ignoriral.
Strinjam. Nej kr nora24 prevzame.Komplet rtv v karanteno za najmanj pol leta.
Hm, očitno se je moja paranoja le obrestovala...Neuradno. Na rtv slo okuženih 7 ljudi.
Spremljamo.
Pač posledica tega, da je folk se razpustil in jim dol visi za vse in nimajo več nobenih samozaščitnih ukrepov. Nič razdalje, nič mask, nič umivanja rok.
Mislim, da pridem jaz v restavracijo in vidim, da se vsem je... za to (od kelnarjev do gostov), potem grem samo ven, ker očitno jim gre samo za moj denar in jim dol visi za moje (ali pa njihovo) zdravje ali življenje.
Zadnjič sem bil v trgovini sam z masko, razen ena prodajalko jo je še imela. Res to je pravi način za umirjanje epidemije.
In ravno taki bodo potem najbolj glasno pizdakali, če se bo spet vse zaprlo.
Uni nosjo belo masko na glavi....ne pa na ustih....tko da....Ti si varen med šiptarji zato ne skrbi
Sej so prtegnjeni. Pa ko sem ze mislil, da bo letos mir.Kr bod na Bledu....te ne rabmo :}P
Novi "spring break" iz Floride na vidiku
Na Hrvaškem 56 novookuženih, večji del vstopnic za v Zrće pokupili Slovenci | 24ur.com
Hrvaška se zadnje dni sooča s strmim porastom okužb z novim koronavirusom. V zadnjih 24 urah so potrdili 56 novih primerov. Več kot polovica od teh prihaja iz Zagreba - okuženi so mlajši posamezniki, ki so se zabavali v različnih nočnih klubih v prestolnici. V Zrćah pa se medtem pripravljajo na...www.24ur.com
Zakaj? Misliš da tole ne bo virusna bomba? Tako kot tista iz Floride na začetku korone...Po dolgem času,mal pogledam na alter kako razmišljajo o ˇplandemijiˇin ugotovim da je večina okužena.....v glavo seveda Ni čudno da svet gre u 3pm.