Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Al pa je bil kdo okužen od pacientov v zd domu, pa niso bili dovolj zaščiteni.

A si že videl dohtarja na urgenci. Tam se lahko okuži sedaj samo v primeru če se res hoče.

edit. Me je pa danes presenetil podatek da je skoraj 7 tisoč ljudi pri nas v karanteni. Prej bi rekel 10 krat manj.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
A si že videl dohtarja na urgenci. Tam se lahko okuži sedaj samo v primeru če se res hoče.

edit. Me je pa danes presenetil podatek da je skoraj 7 tisoč ljudi pri nas v karanteni. Prej bi rekel 10 krat manj.

Mal so delal na urgenci Mal pa ne. Če bi bil kateri od dihtarjev v tujini bi zagotovo omenili.

shift

Guru
20. jul 2007
9.894
2.279
113
za šankom

Ne nabijaj, na urgenci ne delamo v skafandrih že vsaj mesec ne več v kolikor ni res utemeljen sum, kar pa v 95% ni več, lahko pa ko se boš ti razsul lje di vzamemo 15min časa in se ustrezno zaščitimo, čeprav pred neumnostjo dvomim da uspešno

• Všeč mi je
Reactions: Thrivial

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.048
5.653
113

S Hrvaško še mečkajo?

Bruselj, 29. junija - Evropska unija se je dogovorila glede seznama epidemiološko varnih tretjih držav, za katere naj bi članice s 1. julijem usklajeno odpravile omejitve na zunanji meji. Med 14 varnimi državami pa ni ZDA, Brazilije in Kitajske.

Na seznamu tretjih varnih držav so Alžirija, Avstralija, Kanada, Gruzija, Japonska, Črna gora, Maroko, Nova Zelandija, Ruanda, Srbija, Tajska, Tunizija, Urugvaj in Južna Koreja. Seznam bodo verjetno še dopolnili, poroča britanski BBC.

Podrobnosti o seznamu in merilih za uvrstitev na seznam varnih tretjih držav bodo dokončali do jutri opoldne, napovedujejo v Bruslju. Je pa seznam podprla kvalificirana večina držav članic.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Ne nabijaj, na urgenci ne delamo v skafandrih že vsaj mesec ne več v kolikor ni res utemeljen sum, kar pa v 95% ni več, lahko pa ko se boš ti razsul lje di vzamemo 15min časa in se ustrezno zaščitimo, čeprav pred neumnostjo dvomim da uspešno

Hočeš reči da ste površni ko pićke pri zaščiti. Zame se ne rabite, mogoče bi se prej moral jaz zaradi vas.

Mal so delal na urgenci Mal pa ne. Če bi bil kateri od dihtarjev v tujini bi zagotovo omenili.

Iz zapisanega je težko razbrati ampak očitno je bil nekdo nekje na poroki kjer naj bi nekdo virus prinesel s tujine.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.157
3.628
113
Marlbor

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.355
2.552
113
In ti boš meni očital razumljivost/nerazumljivost. Najprej pometi pred svojim pragom!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.100
3.158
113
Pride iz svetsko znane korona države in ne ..... Saj bi lohka na šihtu - bolnica! - vedel, kdo in kaj so. 100% bolniška je pa v redu?

Moja brat in sestra delata v zdavstvu. Marca in aprila sta precej nadure nabirala ker jih je bilo pol na čakanju pa še dodatek na corono ker so jo imeli skos na oddelku. Ko je pišla plača konec meseca se jima je kar smejalo. Brat je rekel, da njemu ne bi bil noben problem, če bi imeli skos okužene na oddelku za takšno plačo.

Nazadnje urejeno: