Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
Lahko plačaš parkirnino za 24 ur, samo ne smeš prespat. :) Saj ni čudno, da so bile žurke, na žurki ne spiš :)

• Všeč mi je
Reactions: Cash

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Ja to je pač formulacija na podlagi butastih zakonov države pa plačil turistične takse,... Kolikor mi je znano niso štrafali zaradi spanja ampak izključno zaradi parkiranja na delu rezerviranem za osebna vozila.

No je pa to dober pokazatelj kaj bi se zgodilo, če bi zapora mej veljala še čez poletje - obmorci bi popizdli!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
To je drhal in kot si ugotovil ne gre za najstnike polne hormonov, ampak stare nevzgojene prdce. Ko to uleti v kamp se najprej dva dni derejo kot srake, kaj nam pa morejo če smo vesel, pol pa tri dni zdravjo mačka.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Ja to je pač formulacija na podlagi butastih zakonov države pa plačil turistične takse,... Kolikor mi je znano niso štrafali zaradi spanja ampak izključno zaradi parkiranja na delu rezerviranem za osebna vozila.

No je pa to dober pokazatelj kaj bi se zgodilo, če bi zapora mej veljala še čez poletje - obmorci bi popizdli!
Točno tako. Fasal so kazni izključno tisti, ki so parkirali izven placa za avtodome in tisti, ki so mel naciganjeno okol. Pa kazen ni priletela takoj.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Je pa to dober pokazatelj kulture. 40 kazni od koliko? 200 do 400 avtodomov, se pravi 10-20% avtodomarjev je NEVZGOJENIH BUDAL! Ampak da ne bomo samo po svojih pluvali - švabeki v tujini - recimo Danska, Norveška - kaj nam pa kdo more in to penziči z 100.000+€ avtodomi, ciganijo po vseh možnih parkiriščih - mi se samo učimo - od najboljših. :(

• Všeč mi je
Reactions: nemenabijat

corsol

Guru
11. mar 2010
2.995
968
113
Je pa to dober pokazatelj kulture. 40 kazni od koliko? 200 do 400 avtodomov, se pravi 10-20% avtodomarjev je NEVZGOJENIH BUDAL! Ampak da ne bomo samo po svojih pluvali - švabeki v tujini - recimo Danska, Norveška - kaj nam pa kdo more in to penziči z 100.000+€ avtodomi, ciganijo po vseh možnih parkiriščih - mi se samo učimo - od najboljših. :(

Če si poln € še ne pomen , da ne morš bit "cigan", teh pa se ponavad ne daje za zgled...

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Screen%20Shot%202020-05-10%20at%209.20.01%20AM_0.png

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Ravno to sem hotel napisat. Zastopil bi, da to počne mladež, polna hormonov in samega sebe, vendar ta drhal prihaja večinoma iz populacije penzičev z odnosom "meni niko ništa nemože". U formacije in posmehovanje tistim, ki iščejo prostor za parkirat. Če bi bil jaz redar v Izoli, bi brez milosti potalal kazni. Edino čez denar se nakateri naučijo razlikovat črke med sabo (P - PZA) Če dobiš virus korone, ga preboliš, neumnosti in brezobraznosti pa nikoli. ;)
Če bi šlo za objestno mularijo (ma konec koncev tudi če bi šlo za objestne starce), bi to še nekako razumel. Razumel, ne odobraval.
Ta folk pa sploh ne šteka, da bi bilo z njimi karkoli narobe oz. da delajo karkoli narobe.
Če takmu teletu kaj rečeš te samo zabodeno gleda, ali se začne dret.
Skrb vzbujajoče.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113

Ma se mormo preselt, drugač bo šiba božja, ups kamelkotova pela. No sam še to, ja 20% avtodomarjev na naši sceni je totalnih idiotov. Eden izmed njih, ata tik pred penzijo, mi je zadnjič na FB grupi zagrozil, da ko bojo oni moji sosedje, da pa en teden ne bom spal.....Me še ne poznajo. Zjutri spustim mojo drhal z vajeti pa fuzbal žogo pa avto na dalinca jim dovolim uporabljat bližje njihovim kamperjem in bolj zgodaj kot sicer, bo zvečer hitro mir.

Z najstniki pred leti na Pagu, sem se lažje zmenil, kot s SLO penziči. Popoldne so dobil rundo rosnega Ožujskega, jest sm jim pa prijazno rekel, da če mi spet ob treh zjutri zbudijo enoletnika in pol ne spimo, da lohk pol midva s tamalim zjutri okol šotorov kolovratva, ko bo njih glavca bolela. No seveda niso bli tih, so se pa zelo potrudil in naslednji dan in vse naslednje dni sem jest dobil pir na mizo, tamal se jih je pa tud navadu, ko so šli mim šotora hihiihi pssst, kle je un stric doma psssst....Sam starih bab po menopavzi, k kruljo cel božji dan kaj nam pa morejo, naslednji dan bi pa še ptiče utišale, pa res ne prenesem.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.561
9.809
113
40
MB
no pa sej maš tu na forumu tudi par kalibrov, z emšoti blizu nule pa vso pametjo tega sveta :)

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Koda:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=124199642597070&id=104593227891045

Mladi hudič: In kako ste toliko duš pripeljali v Pekel?“

Stari hudič: „S strahom.“

Mladi hudič : „Izvrstna strategija; zanesljiva in zmeraj aktualna. Česa so se bali? Mučenja? Vojne? Lakote?“

Stari hudič: „Ne. Bolezni!“

Mladi hudič: „Ampak, ali se v tem času ni obolevalo?“

Stari hudič: „Da, seveda je!“

Mladi hudič: „Kaj pa ostali, a niso umirali?“

Stari hudič: „Seveda, umirali so tudi drugi.“

Mladi hudič: „In ? A ni bilo zdravila?“

Stari hudič: „Saj je bilo. Še preveč.“

Mladi hudič: „Ne razumem!?“

Stari hudič:„ Zgrešeno so mislili, da je edina stvar ki jo morajo paziti življenje ki ga imajo, pred vsem ostalim!! Niso se več objemali, pozdravljali, ljubili, odrekli so se vsakega človeškega kontakta, vsake človečnosti. Najprej so izgubili delo, nato so izgubili plače, potrošili so svoje prihranke in še zmeraj verjeli da so srečni, čeprav niso mogli zaslužiti niti za kos kruha. Nato so ostali še brez razuma. Mediji bi jim danes rekli nekaj, jutri spet kaj drugega in zmeraj so verjeli kar so slišali.

Odrekli so se osebni svobodi...iz hiš več niso odhajali, niso več obiskovali svojcev in sorodstva.Svet je postal ogromno koncentracijsko taborišče prostovoljnih sužnjev. Sprejeli so vse tegobe tega sveta, samo da bi podaljšali svoje bedno življenje še za kak dan ali dva.

Zame je bilo kratko in enostavno. Predvsem enostavno.''

(Clive Staples Lewis, odlomek iz knjige "Pisma starega hudiča mlajšemu, 1942).

• Všeč mi je
Reactions: alkoholik