Ne tu pozabit na Kitajsko!Procentualno gledano glede na stevilo mrtvih, imamo mi vecji fail kot svedi.
Dodole? Verjetno imas kaj poznanega?Od moznosti nujnih opravil na parceii sem se 2x peljal po praznih cestah doline Soče, od otvoritve obcin pa tudi Prekmurja. To soboto pa sem ze jedel Dödole
Cca 3000km do sedaj.
Tud jaz sem ta vikend jedel dodole!Od moznosti nujnih opravil na parceii sem se 2x peljal po praznih cestah doline Soče, od otvoritve obcin pa tudi Prekmurja. To soboto pa sem ze jedel Dödole
Cca 3000km do sedaj.
Bilo je super, res odlično! Prekmurci, kot je itak znano, zelo prijazni, lep PZA, odlična družba, odlična jedača in pijača, super vreme. Vse TOP! Odlična odločitev, da nisva šla na obalo.Car in kako je bilo na PZA Bukovniško jezero? Nek raport si obljubljal.
No to da se nista šla gužvat na Argo je bla vrhunska odločitev. Mam zanimive informacije od prav tam. Moj ma še zimske gume gor in tko bo še ene dva tedna ostal.Bilo je super, res odlično! Prekmurci, kot je itak znano, zelo prijazni, lep PZA, odlična družba, odlična jedača in pijača, super vreme. Vse TOP! Odlična odločitev, da nisva šla na obalo.
Če jih rabiš še kaj iz prve roke povej.Mam zanimive informacije od prav tam.
Bilo je super, res odlično! Prekmurci, kot je itak znano, zelo prijazni, lep PZA, odlična družba, odlična jedača in pijača, super vreme. Vse TOP! Odlična odločitev, da nisva šla na obalo.
No daj povej kaj je novega razen nevzgojenih avtodomarjev, ki parkirajo kjer jim ni mesto, sedijo, žurajo, žarijo,... okoli avtodomov? In potem pizdijo, ker jim redarji po vljudnem obvestilu po 12 urah pustijo še lepe pozdrave v korist občinske blagajne.Če jih rabiš še kaj iz prve roke povej.
Ravno to sem hotel napisat. Zastopil bi, da to počne mladež, polna hormonov in samega sebe, vendar ta drhal prihaja večinoma iz populacije penzičev z odnosom "meni niko ništa nemože". U formacije in posmehovanje tistim, ki iščejo prostor za parkirat. Če bi bil jaz redar v Izoli, bi brez milosti potalal kazni. Edino čez denar se nakateri naučijo razlikovat črke med sabo (P - PZA) Če dobiš virus korone, ga preboliš, neumnosti in brezobraznosti pa nikoli.No daj povej kaj je novega razen nevzgojenih avtodomarjev, ki parkirajo kjer jim ni mesto, sedijo, žurajo, žarijo,... okoli avtodomov? In potem pizdijo, ker jim redarji po vljudnem obvestilu po 12 urah pustijo še lepe pozdrave v korist občinske blagajne.