Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

sad

Guru
24. avg 2007
21.035
9.669
113
Kaj pa konkretno? Nisem sledil temi, pa je fajn, da vem, kaj me mora motit. Da znam še komu razložit.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Komplicirajo okoli vpisov v vrtec in skupin. Max 10 otrok, ločenih po starostnih skupinah, razdalja bi morala biti med otroki...etc. Že tako kadrovsko podhranjeni vrtci bodo imeli velike težave. Imaš male vrtce, ki verjetno ne bodo mogli bit odprti...verjetno bo potrebno otroke vozit v druge - matične vrtce. V glavnem kompliciranje, po nepotrebnem.

• Všeč mi je
Reactions: novaa in jendomen

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Od moznosti nujnih opravil na parceii sem se 2x peljal po praznih cestah doline Soče, od otvoritve obcin pa tudi Prekmurja. To soboto pa sem ze jedel Dödole :D
Cca 3000km do sedaj.:cool:

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Bile so ze odprte restavracije na terasi.
Gostilna Lovenjak, Polana, Murska sobota.

Priporocam. Tja gremo veckrat. Imajo tudi za prespati in vse urejeno za avtodome, plus mini zivalski vrt in polnilne postaje za EVje. Imajo tudi savne, jacuzzi, notranji in zunanji bazen.
Za prespat odprejo v soboto.

Lokalne ceste od Ptuja do MS so sanje vsakega roadsterasa.

20200509_151047.jpg

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Bilo je super, res odlično! Prekmurci, kot je itak znano, zelo prijazni, lep PZA, odlična družba, odlična jedača in pijača, super vreme. Vse TOP! Odlična odločitev, da nisva šla na obalo.
No to da se nista šla gužvat na Argo je bla vrhunska odločitev. Mam zanimive informacije od prav tam. Moj ma še zimske gume gor in tko bo še ene dva tedna ostal.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Bilo je super, res odlično! Prekmurci, kot je itak znano, zelo prijazni, lep PZA, odlična družba, odlična jedača in pijača, super vreme. Vse TOP! Odlična odločitev, da nisva šla na obalo.
Če jih rabiš še kaj iz prve roke povej. :evil:
No daj povej kaj je novega razen nevzgojenih avtodomarjev, ki parkirajo kjer jim ni mesto, sedijo, žurajo, žarijo,... okoli avtodomov? In potem pizdijo, ker jim redarji po vljudnem obvestilu po 12 urah pustijo še lepe pozdrave v korist občinske blagajne. ;)

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.453
3.552
113
No daj povej kaj je novega razen nevzgojenih avtodomarjev, ki parkirajo kjer jim ni mesto, sedijo, žurajo, žarijo,... okoli avtodomov? In potem pizdijo, ker jim redarji po vljudnem obvestilu po 12 urah pustijo še lepe pozdrave v korist občinske blagajne. ;)
Ravno to sem hotel napisat. Zastopil bi, da to počne mladež, polna hormonov in samega sebe, vendar ta drhal prihaja večinoma iz populacije penzičev z odnosom "meni niko ništa nemože". U formacije in posmehovanje tistim, ki iščejo prostor za parkirat. Če bi bil jaz redar v Izoli, bi brez milosti potalal kazni. Edino čez denar se nakateri naučijo razlikovat črke med sabo (P - PZA) Če dobiš virus korone, ga preboliš, neumnosti in brezobraznosti pa nikoli. ;)

• Všeč mi je
Reactions: kalbo