Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Dvigovanje pirovske flaše za izolacijo bicepsa? Menjava vsako 1h, sede na stolu, za jačanje trupa?

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.436
2.182
113
Ravno danes dobil od RK SMS, da nujno rabijo kri mojega tipa.

Pomeni že te zaloge kopnijo. Vse zaradi nekega prehlada.

Res me zanima, če se je splačalo...jaz ne vidim, da bi se, že zdaj so ogromne posledice, kaj šele bo čez nekaj mesecev.

Ni se splačalo, zajebal so kar se je dalo. Pa ne samo naši bedaki, ampak pol sveta.

Ne morejo pa sedaj kar vsega naenkrat sprostiti, ker potem bodo tudi bolj ˝počasni˝ ljudje ugotovili, da so nas nategnili ko bebce.

In potem se lahko res zgodi ˝ulica˝.

Tega se pa trenutne vlade bojijo kot hudič križa. Ker tisti, ko bo sedaj priznal da je zajebal je politično mrtev.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kako pa to poteka? A te najprej testirajo, ce si okuzen in das potem kri? Kaj pa, ce se zmotijo in recejo, da nisi okuzen, pa v resnici si in das okuzeno kri njim? To se je ze dogajalo, ker testi pac niso 100%

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Saj pri coroni je tudi. Človek se vsak sam "odloči", da ne bo zdravo živel. Kronične bolezni v starosti so ravno posledica tega, kar sem napisal prej. Zato ker kadijo, imajo...zato ker pijajo imajo...zato ker divjajo imajo...
Imamo sicer nekaj genetskih težkih bolezni, ampak za te bi moralo zdravno ravno biti, ne pa tako, ko je zdravstvo v večini za stvari, ki se bi lahko preprečile s preventivo.

Torej ce bos ti, trenutno zdrav in fit "mladenic" nekoc zbolel za kronicno (nenalezlivo) boleznijo, bos kot kavalir raje ne zdravil svoje bolezni. Good thinking.

Mojstrsko razmisljanje, ni kaj.

• Jezen sem
Reactions: jonny77

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Kako pa to poteka? A te najprej testirajo, ce si okuzen in das potem kri? Kaj pa, ce se zmotijo in recejo, da nisi okuzen, pa v resnici si in das okuzeno kri njim? To se je ze dogajalo, ker testi pac niso 100%
A niso enkrat na začetku rekli, da kri ni okužena? Bolj je problem, da jih spotoma tam vse "prekužiš".

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Nimam pojma, ce je kri okuzena. Razmisljam bolj v smeri, da ce telo naredi protitelesca, jih naredi v krvi, ki se potem "bojujejo" proti koroni. In zato mi je tudi prislo na misel, da bi bila korona tudi v krvi, ker vse snovi se s krvjo prenasajo, druge poti ni. :rolleyes: Rekli so tudi in to znanstveniki, da se ni bilo primera okuzbe med otroci in iz otrok na odrasle, pa poglej, kaj delajo s solo in vrtci...sam do 3 razreda, pa samo pol razreda v ucilnici, pa vsak svojo flasko vode, pa ne vem se kaj...tako, da kaj naj si mislim? Vse je debilno u glavnem in ne verjamem vec nobenemu, kar rece, ker se oni ne vedo, kaj je res in kaj ne.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Ce so napisali, da bodo starsi morali napisati izjavo, da otrok ni okuzen. In tudi, ce ucitelj prenese na otroka, so spet napisali, da se iz otrok ne prenasa naprej. Torej, eno natolcevanje cez drugega in se sami ne vedo, kaj pisejo. Sam da pisejo kar nekaj...

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.720
5.876
113
Nimam pojma, ce je kri okuzena. Razmisljam bolj v smeri, da ce telo naredi protitelesca, jih naredi v krvi, ki se potem "bojujejo" proti koroni. In zato mi je tudi prislo na misel, da bi bila korona tudi v krvi, ker vse snovi se s krvjo prenasajo, druge poti ni. :rolleyes: Rekli so tudi in to znanstveniki, da se ni bilo primera okuzbe med otroci in iz otrok na odrasle, pa poglej, kaj delajo s solo in vrtci...sam do 3 razreda, pa samo pol razreda v ucilnici, pa vsak svojo flasko vode, pa ne vem se kaj...tako, da kaj naj si mislim? Vse je debilno u glavnem in ne verjamem vec nobenemu, kar rece, ker se oni ne vedo, kaj je res in kaj ne.
Saj ne da ni učiteljica v Šmarjah pol šole okužla...;)

Aja učitelj lahko otroka okuži obratno pa ne gre... se vidi da je to nek umetni virus, ki deluje kot dioda iz plusa proti minusu, nazaj pa ne. :valjamse:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Pa zakaj ne recemo bobu bob?

Virus ima smrtnost gripe, edino, kar ga loci od gripe je, da je nov in posledicno neznan imunskemu sistemu cloveske populacije, zato se lahko prosto siri po celotni populaciji.

Od gripe ga bistveno loči tudi način prenosa. Še to pogooglaj.