Domači, tuji trg? Razmerje? Maloprodaa?...Trenutno so naročila padla za 50%.Obeta pa se upad do 70%.
Tako,da se bo izkazalo,da sam virus sploh ni tako smrtonosen,ampak bolj njegove posledice
Telovadiš lahko na plaži, al ne?
Ravno danes dobil od RK SMS, da nujno rabijo kri mojega tipa.
Pomeni že te zaloge kopnijo. Vse zaradi nekega prehlada.
Res me zanima, če se je splačalo...jaz ne vidim, da bi se, že zdaj so ogromne posledice, kaj šele bo čez nekaj mesecev.
No čisto normalno niso bile (manj krvodajalcev, predhodne najave)med pandemijo si mel normalno krvodajalske
Saj pri coroni je tudi. Človek se vsak sam "odloči", da ne bo zdravo živel. Kronične bolezni v starosti so ravno posledica tega, kar sem napisal prej. Zato ker kadijo, imajo...zato ker pijajo imajo...zato ker divjajo imajo...
Imamo sicer nekaj genetskih težkih bolezni, ampak za te bi moralo zdravno ravno biti, ne pa tako, ko je zdravstvo v večini za stvari, ki se bi lahko preprečile s preventivo.
A niso enkrat na začetku rekli, da kri ni okužena? Bolj je problem, da jih spotoma tam vse "prekužiš".Kako pa to poteka? A te najprej testirajo, ce si okuzen in das potem kri? Kaj pa, ce se zmotijo in recejo, da nisi okuzen, pa v resnici si in das okuzeno kri njim? To se je ze dogajalo, ker testi pac niso 100%
Domači, tuji trg? Razmerje? Maloprodaa?
Ne vem, če je ta video že bil na forumu.
Saj ne da ni učiteljica v Šmarjah pol šole okužla...Nimam pojma, ce je kri okuzena. Razmisljam bolj v smeri, da ce telo naredi protitelesca, jih naredi v krvi, ki se potem "bojujejo" proti koroni. In zato mi je tudi prislo na misel, da bi bila korona tudi v krvi, ker vse snovi se s krvjo prenasajo, druge poti ni. Rekli so tudi in to znanstveniki, da se ni bilo primera okuzbe med otroci in iz otrok na odrasle, pa poglej, kaj delajo s solo in vrtci...sam do 3 razreda, pa samo pol razreda v ucilnici, pa vsak svojo flasko vode, pa ne vem se kaj...tako, da kaj naj si mislim? Vse je debilno u glavnem in ne verjamem vec nobenemu, kar rece, ker se oni ne vedo, kaj je res in kaj ne.
Pa zakaj ne recemo bobu bob?
Virus ima smrtnost gripe, edino, kar ga loci od gripe je, da je nov in posledicno neznan imunskemu sistemu cloveske populacije, zato se lahko prosto siri po celotni populaciji.