Ja se strinjamo, ampak to so večinoma "prostovoljne" zadeve.In? Tudi če bi jih več, v SLO umre vsak mesec 1500 ljudi. Koliko zaradi alkohola, cigaret, prehitre vožnje, adrenalinskih športov, nezdravega načina življenja...pa te stvari niso prepovedane, ne?
Če bi prišel iz brloga in uporabljal civilizacijske norme in izume - novice - bi vedel, da se na osnovi ocen strokovnih sodelavcev in rezultatov stanja korona virusa v sloveniji odpirajo medicinske enote za potrebe tudi ne korona virus pacientov.SI že vzel jutranje tablete? Vprašal sem zakaj se vam zdi sedaj super, da se država obnaša z omejitvami kot da smo sredi najhujše krize (vse stoji, klasično zdravstvo je mrtvo, gospodarstvo stoji, šolstvo stoji,..), ob tem pa ni več nobenega obolelega, intenzivne so prazne, ostale postelje tudi..čakajo na tvoj avtobus korone ali kako?
Kolikor ti je znano, se je stvar zažela premikat. Za te stvari se odpirajo zd ustanove.brane_new, kakšen pa je plan s takšnimi, ki sedaj nimajo korone in bi potrebovali preventivne ali kontrolne preglede? Te pa se pač pozabi?
Hi Hi, tako prefinjeno si se nasmejal. Tako kot sem žele.tko potihem... resenih milijone zivljenj...
ampak glede na situacijo na planeti bi to precej blagodejno vplivalo na planet. sej narava se zelo trudi da bi nas zredkala, sam... sek darwin deluje, sam lahko bi mal bolj.
in ja, rad zivim, ne bom zacel pri sebi.
Ma no. Pa ne samo kromImam prijatelja zobozdravnika, ki je vsak dan v službi samo zato, da piše recepte za antibiotike ali pa pošilja reveže s hudim zobobolom na tistih nekaj točk, kjer pa zobe samo pulijo. Pa sem mu rekel, da je razlika med trenutnim zobozdravstvom in tistim v 15. stoletju samo v tem, da danes uporabljajo kromirane klešče.
Mladenič. Mene že 20 let ne kličejo! Pravijo prestar!Ravno danes dobil od RK SMS, da nujno rabijo kri mojega tipa.
Pomeni že te zaloge kopnijo. Vse zaradi nekega prehlada.
Res me zanima, če se je splačalo...jaz ne vidim, da bi se, že zdaj so ogromne posledice, kaj šele bo čez nekaj mesecev.
Baje so rekli, da virus ne gre naprej. Hi, Hi.med pandemijo si mel normalno krvodajalske
Astmatiki?Saj pri coroni je tudi. Človek se vsak sam "odloči", da ne bo zdravo živel. Kronične bolezni v starosti so ravno posledica tega, kar sem napisal prej. Zato ker kadijo, imajo...zato ker pijajo imajo...zato ker divjajo imajo...
Astmatiki?
Pa tudi sicer, si pripravljen jamčiti s svojim premoženjem in življenjem, da so kronične bolezni nujno posledica nezdravega življenja?
Koliko pa se jih rodi z astmo?
Nezdravo delovno okolje je tudi lastna odločitev.
Na morje lahko greš, na plaži si lahko samo za njujno minimalni čas preoblačenja. Blazno do skrajnosti.mater, nej ze nehajo, da bomo sli lahk na morje!