lahko gor odtipkaš vsako ime, ki si ga zamisliš in je njegova strokovnost in s katerega področja rangirana. To je kar se stroke tiče, ne pa pozabiti, da stroka ni sprejemala teh ukrepov oziroma se jim že en čas zoperstavlja. To dela pa politika.
eržen (ga odtipkaj tamle gor) je bil proti nekaterim in je zato letel. nadomestil ga je pa...tudi lahko odtipkaš, koliko njegove epidemiologije priznava stroka.
Beovička, bog ji daj zdravja, je kar se tiče stroke...kapo dol, kar se mene tiče. Ampak kadarkoli sem jo ujela, sem jo pozorno poslušala. Kljub temu da je goreča SDSovka, je zelo pazila, da govori strogo s stališča epidemiologije. v to kaj to pomeni za ekonomijo in gospodarstvo in druge aspekte se ni spuščala, ker konec koncev za to pa ona ni kompetentna. Za to pa je odgovorna na koncu politika. Epidemiolog pove svoje, ekonomist pove svoje, še kdo pove svoje in potem v pravljičnem svetu imaš nekoga, ki te podatke preplete v najbolj smiselno rešitev. Za to pa rabiš nekoga s kančkom intelekta in integritete, tle se pa ponavadi vse ustavi. Tudi konec koncev zato, ker te ljudje pa niso z ničemer pokazali, da so kompetentni za to, bili so zgolj...izvoljeni. Torej, človek bi lahko rekel, da je končni rezultat posledica povprečnega Janeza, ki naj zdaj sam sebi izstavlja račune.