Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.875
6.960
113
Pri otrokih pa res ne rabimo delat nepotrebne škode. Ker če pa kdo, pa so oni res v tej "pandemiji" še najmanj na udaru. Al kaj bi jim škodilo, če bi hodili še naprej v vrtce/šole?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.875
6.960
113
Če pa je to bil eden prvih ukrepov oz nasvetova vlade, da se naj otroke distancira od rizičnih skupin.

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.306
-2.574
113
Tega ne razumem (upam). To, da mediji ustvarjajo paniko in pritiske, je njihov kruh in med in mleko. To pač počno. Da to delajo po navodilih lastnikov, je tudi jasno - sicer si ne bi Janša že 30 let prizadeval za lastne medije.
Lastniki pa več ali manj zlizani (in odvisni) od volje trenutne oblasti.

Ni vlada zaporo na občine politiki uvedla zaradi poročanja medijev o gneči na obali in Bledu, ampak so mediji poročali o gneči na obali in Bledu , ker je oblast nameravala zapret občine. Da so lahko krivdo za ta vladni ukrep pripisali tistim množicam, in kao zaradi njih je bila vlada prisiljena sprejet take ukrepe :)

Pa ilegalni migranti. Tudi 2016 so prav vsi mediji videli samo uboge begunce, doktorje, inženirje in astronavte, ki bodo delali za naše penzije. Komentiranje pod članki pa so zablokirali. Še kaj?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.875
6.960
113
V četrtek je bilo po 1315 opravljenih testih potrjenih sedem okužb z novim koronavirusom. Umrla je ena okužena oseba, skupno število smrtnih žrtev se je tako povzpelo na 80.

Ampak dajmo še naprej španat rajo ne?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen in mirsi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.306
-2.574
113
glej itak, ampak potem je mal masla tudi na levakih, ki so to gledali pa takrat nič, zdaj pa vse narobe. Pač masla je ogromno. Ampka za vse bo itak kriv JJ in ulica pa te fore. Da sem jaz janša, bi jih vse v vrsto nagnal... očitno nima te moči.
Itak da je za te zadnje koruptivne nabave kriva tekoča vlada, Če pa se je tako delalo tudi pod prejšnjo vlado, se pa vprašaj, zakaj imamo opozicijo, da ni izpostavila tega problema.

2. okt 2007
3.777
2.264
113
glej itak, ampak potem je mal masla tudi na levakih, ki so to gledali pa takrat nič, zdaj pa vse narobe. Pač masla je ogromno. Ampka za vse bo itak kriv JJ in ulica pa te fore. Da sem jaz janša, bi jih vse v vrsto nagnal... očitno nima te moči.

Janša je daleč od tiste svoje prave moči, leta se poznajo in žal tudi nastopi so vse prej kot zadovoljivi. Ni več ista osebam kot je bil še npr. 2012.... in to seveda ostali izkoriščajo, in se v ozadju dogajajo takšne "mučke". Adolfu tudi na koncu niso več vsega poročali, ampak so delali po svoje v ozadju...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
A je že bilo to?

1587722572388.png

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.511
843
113
Itak da je za te zadnje koruptivne nabave kriva tekoča vlada, Če pa se je tako delalo tudi pod prejšnjo vlado, se pa vprašaj, zakaj imamo opozicijo, da ni izpostavila tega problema.
Saj je tudi sedanja opozicija rekla, citiram, "sodu je izbilo dno pismo..." torej brez pisma bi bilo nekako sprejemljivo, za omesti pod preprogo, kot smo že do sedaj delali.Opozicija in pozicija sta dve strani istega kovanca. Opozicija sicer ne odloča direkt, se pa napaja iz istih virov. Seski obojim ustrezajo, prepirajo se le za količnik.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.875
6.960
113
O sproščanju ukrepov na verskih obredih: To mora pripraviti Cerkev
Kdaj bi se v Sloveniji spet lahko začeli izvajati verski obredi, je Kacin dejal, da bi se to lahko zgodilo "relativno kmalu". O tem, kako bi potekali obredi in kakšna pravila bi veljala (ali bi verniki, denimo, med obredi morali nositi maske), pa je dejal: "Kot veste, je Cerkev ločena od države in za to bi ta pravila morala pripraviti Cerkev."

BOLANO...ne smemo imeti odprtih fitnesev, nakupovalnih centrov, da se ne bi zadrževalo "nekaj" ljudi na kupu, pustilo pa se bo verske obrede, kjer so ljudje nagneteni. Poleg tega pa se še jim pusti, da sami določijo pravila igre, kar se tiče zaščite.

• Žalosti me
  • Všeč mi je
Reactions: Cash in jendomen

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.409
3.801
113
davorinm.wordpress.com
Hej. Če želim kupiti novo ležišče, vendar ga v Ljubljani ne morem preizkusiti, ker je trgovina v nakupovalnem centru in zato zaprta. Ali se lahko odpeljem v najbližjo drugo poslovalnico (KOPER), da pred nakupom preizkusim ležišče? Primer Meble.

Ali pa, slovenska poslovalnica je odprta, vendar nima razstavljenega ležišča, ki me zanima. Razstavljenega pa ima poslovalnica v Novi Gorici. Ali grem lahko v Novo gorico preizkusiti ležišče pred nakupom?

"Če te storitve niso zagotovljene v občini prebivališča, je dostop dovoljen v drugo občino, vendar le do najbližje dostopne storitve po javni cesti ali javni poti. "

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.306
-2.574
113
Hej. Če želim kupiti novo ležišče, vendar ga v Ljubljani ne morem preizkusiti, ker je trgovina v nakupovalnem centru in zato zaprta. Ali se lahko odpeljem v najbližjo drugo poslovalnico (KOPER), da pred nakupom preizkusim ležišče? Primer Meble.

Ali pa, slovenska poslovalnica je odprta, vendar nima razstavljenega ležišča, ki me zanima. Razstavljenega pa ima poslovalnica v Novi Gorici. Ali grem lahko v Novo gorico preizkusiti ležišče pred nakupom?

"Če te storitve niso zagotovljene v občini prebivališča, je dostop dovoljen v drugo občino, vendar le do najbližje dostopne storitve po javni cesti ali javni poti. "
Potem boš svoj razlog bral med butastimi izgovori, ki ne prepričajo policistov., seveda pa tudi plačal kazen.
-šel v Novo Gorici sprobat Jogi

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.306
-2.574
113
O sproščanju ukrepov na verskih obredih: To mora pripraviti Cerkev
Kdaj bi se v Sloveniji spet lahko začeli izvajati verski obredi, je Kacin dejal, da bi se to lahko zgodilo "relativno kmalu". O tem, kako bi potekali obredi in kakšna pravila bi veljala (ali bi verniki, denimo, med obredi morali nositi maske), pa je dejal: "Kot veste, je Cerkev ločena od države in za to bi ta pravila morala pripraviti Cerkev."

BOLANO...ne smemo imeti odprtih fitnesev, nakupovalnih centrov, da se ne bi zadrževalo "nekaj" ljudi na kupu, pustilo pa se bo verske obrede, kjer so ljudje nagneteni. Poleg tega pa se še jim pusti, da sami določijo pravila igre, kar se tiče zaščite.
Super.
Če bo Čezvesoljska Zombi cerkev organizirala mašo pred parlamentom pridem :)

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113

denar zastaja. šolski primer