Al kaj bi jim škodilo, če bi hodili še naprej v vrtce/šole?
Lastniki pa več ali manj zlizani (in odvisni) od volje trenutne oblasti.Tega ne razumem (upam). To, da mediji ustvarjajo paniko in pritiske, je njihov kruh in med in mleko. To pač počno. Da to delajo po navodilih lastnikov, je tudi jasno - sicer si ne bi Janša že 30 let prizadeval za lastne medije.
Itak da je za te zadnje koruptivne nabave kriva tekoča vlada, Če pa se je tako delalo tudi pod prejšnjo vlado, se pa vprašaj, zakaj imamo opozicijo, da ni izpostavila tega problema.glej itak, ampak potem je mal masla tudi na levakih, ki so to gledali pa takrat nič, zdaj pa vse narobe. Pač masla je ogromno. Ampka za vse bo itak kriv JJ in ulica pa te fore. Da sem jaz janša, bi jih vse v vrsto nagnal... očitno nima te moči.
A ozdravil je tudi kdo?V četrtek je bilo po 1315 opravljenih testih potrjenih sedem okužb z novim koronavirusom. Umrla je ena okužena oseba, skupno število smrtnih žrtev se je tako povzpelo na 80.
Ampak dajmo še naprej španat rajo ne?
A ozdravil je tudi kdo?
glej itak, ampak potem je mal masla tudi na levakih, ki so to gledali pa takrat nič, zdaj pa vse narobe. Pač masla je ogromno. Ampka za vse bo itak kriv JJ in ulica pa te fore. Da sem jaz janša, bi jih vse v vrsto nagnal... očitno nima te moči.
Saj je tudi sedanja opozicija rekla, citiram, "sodu je izbilo dno pismo..." torej brez pisma bi bilo nekako sprejemljivo, za omesti pod preprogo, kot smo že do sedaj delali.Opozicija in pozicija sta dve strani istega kovanca. Opozicija sicer ne odloča direkt, se pa napaja iz istih virov. Seski obojim ustrezajo, prepirajo se le za količnik.Itak da je za te zadnje koruptivne nabave kriva tekoča vlada, Če pa se je tako delalo tudi pod prejšnjo vlado, se pa vprašaj, zakaj imamo opozicijo, da ni izpostavila tega problema.
Potem boš svoj razlog bral med butastimi izgovori, ki ne prepričajo policistov., seveda pa tudi plačal kazen.Hej. Če želim kupiti novo ležišče, vendar ga v Ljubljani ne morem preizkusiti, ker je trgovina v nakupovalnem centru in zato zaprta. Ali se lahko odpeljem v najbližjo drugo poslovalnico (KOPER), da pred nakupom preizkusim ležišče? Primer Meble.
Ali pa, slovenska poslovalnica je odprta, vendar nima razstavljenega ležišča, ki me zanima. Razstavljenega pa ima poslovalnica v Novi Gorici. Ali grem lahko v Novo gorico preizkusiti ležišče pred nakupom?
"Če te storitve niso zagotovljene v občini prebivališča, je dostop dovoljen v drugo občino, vendar le do najbližje dostopne storitve po javni cesti ali javni poti. "
Misliš tistega šefa, ki nam je virus poslal?je cerkveni šefe vseeno malo bolj vsemogočen kot pa šefe od fitnesa al pa špara
Super.O sproščanju ukrepov na verskih obredih: To mora pripraviti Cerkev
Kdaj bi se v Sloveniji spet lahko začeli izvajati verski obredi, je Kacin dejal, da bi se to lahko zgodilo "relativno kmalu". O tem, kako bi potekali obredi in kakšna pravila bi veljala (ali bi verniki, denimo, med obredi morali nositi maske), pa je dejal: "Kot veste, je Cerkev ločena od države in za to bi ta pravila morala pripraviti Cerkev."
BOLANO...ne smemo imeti odprtih fitnesev, nakupovalnih centrov, da se ne bi zadrževalo "nekaj" ljudi na kupu, pustilo pa se bo verske obrede, kjer so ljudje nagneteni. Poleg tega pa se še jim pusti, da sami določijo pravila igre, kar se tiče zaščite.
denar zastaja. šolski primerHej. Če želim kupiti novo ležišče, vendar ga v Ljubljani ne morem preizkusiti, ker je trgovina v nakupovalnem centru in zato zaprta. Ali se lahko odpeljem v najbližjo drugo poslovalnico (KOPER), da pred nakupom preizkusim ležišče? Primer Meble.
Ali pa, slovenska poslovalnica je odprta, vendar nima razstavljenega ležišča, ki me zanima. Razstavljenega pa ima poslovalnica v Novi Gorici. Ali grem lahko v Novo gorico preizkusiti ležišče pred nakupom?
"Če te storitve niso zagotovljene v občini prebivališča, je dostop dovoljen v drugo občino, vendar le do najbližje dostopne storitve po javni cesti ali javni poti. "