V prvem postu si prilepil mal drugačno zadevo. Tole v zadnjem postu pa se mi zdi še večje kot 2DIN, nekaj čist izvenserijskega.
Čeprav tudi maske se da dobiti, kakršnekoli, da ti potem tole paše noter. Jaz sem na hondi civic 2011 menjal originalni radio s Pionirjem, zamenjal kompletno ozvočenje, dodal ojačevalec in woofer. Pa sem tudi dobil 2 DIN masko, ki je pasala kot ata na mamo v tisto luknjo, iz katere je bil vzet originalni radio. Pa je bila tudi nekako take oblike kot tvoja.
Ampak vidim, da ima tale kitajc še upravljanje ventilatorjev na zaslonu, tako da bi najbrž moral dokupiti še nekaj vmesnikov, da bi bilo vse skupaj združljivo z elektroniko v tvojem avtu. Jaz sem moral dokupiti dva ali tri vmesnike, ker je pač hondina elektronika čudno vezana - brez njih mi nebi delal display za temperaturo in klimo, pa tudi obvolanske komande ne - vse to je vezano preko originalnega radia.
Tako da tole z zadnje slike ti odsvetujem, tisto iz začetnega posta (samostojna enota) pa se samo pritrdi na armaturko.
Pa še nekaj, tvoj originalni radio ima AUX vhod... ker je tipka ko preklopiš med CD / AUX vhodom. Kje je skrit, ne vem. Ali imaš mogoče to vtičnico poleg 12V vžigalnika, ali celo v sredinski konzoli - predalu (kjer je sredinski naslon za roko)... jaz sem imel tako, USB in AUX vhod v sredinski konzoli.
Če si iz LJ ali okolice, ti toplo priporočam firmo Radio Vili... meni so to v hondi rihtali, delalo je brez težav 11 let, ko sem avto prodal.