Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
sem navijal

Da si zelo selektiven pri dojemanju je mnogim jasno.

Vloga protiteles v razlicnih fazah bolezni je znana, trenutno se najmanj pri koronavirusu, kar je prof.Petrovec povedal v prvem interviju-u na RTVSLO pred tremi tedni. Takrat si njegovo razlago enostavno zignoriral. Sedaj ko se bo opravila prospektivna studija (recimo temu slepa), ne pa zajezitvena pa pametujes o nekem navijanju.

• Všeč mi je
Reactions: bpfc in navlixx

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.082
4.080
113
Da si zelo selektiven pri dojemanju je mnogim jasno.

Vloga protiteles v razlicnih fazah bolezni je znana, trenutno se najmanj pri koronavirusu, kar je prof.Petrovec povedal v prvem interviju-u na RTVSLO pred tremi tedni. Takrat si njegovo razlago enostavno zignoriral. Sedaj ko se bo opravila prospektivna studija (recimo temu slepa), ne pa zajezitvena pa pametujes o nekem navijanju.
A bejž no:

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Sedaj se ze pojavlja vprasanje ce sploh razumes napisano. Mogoce se sprehodi se enkrat cez temo.

I rest my case.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.136
319
83
koliko več smrti v Evropi in Ameriki kot v Aziji
novel-coronavirus-cases-worldwide-deaths-21-april-2020.png

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sem že večkrat jasno napisal zakaj ne verjamem in to ni baziralo zgolj in samo na mojih info virih, med katerimi so se eni pojavili tudi v medijih. Lepo si spet zbluzil, res obvladaš, čestitke.
Tebi podobno, nekaj namiguješ, kot da si najbolj obveščen človek v Sloveniji, poveš pa nič. :nigladek: Od včeraj so testirali več kot 1000 ljudi in dobili 9 pozitivnih. Gotovo namenoma testirajo popolnoma zdrave, da lahko po tvoje tisoče obolelih skrivoma dalje širi okužbo. :nigladek:

• Haha
Reactions: Matey

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.783
5.912
113
In this long-awaited follow-up to his interview in late March, Dr. John Ioannidis discusses the results of three preliminary studies, (including his latest, which shows a drastically reduced infection fatality rate); the worrisome effects of the lockdown; the Swedish approach; the Italian data; the ups and downs of testing; the feasibility of "contact tracing", and much more.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.856
6.955
113
Doslej so v Sloveniji na intenzivni negi zdravili 65 okuženih oseb. Enajst od njih jih je umrlo. V Sloveniji je doslej umrlo že 77 ljudi, kar pomeni, da jih 66 izmed njih sploh niso intenzivno zdravili. Jaklič je pojasnil, da so bolnike sprejemali po oceni, ali jim bo zdravljenje "zgolj podaljševalo agonijo ".

Je lahko cesar še bolj gol?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.781
6.456
113
kot ti najdeš otroka, ki ni nikogar okužil, ti je npr forumski zobozdravnik našel nekje enega mladega v iber fit posameznika, ki je kar umrl. to so izjeme, ki potrjujejo pravilo. kaj res ne znate drugače, kot skakati iz belega v črno? žal je življenje ena navadna dolgočasna sivina.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.856
6.955
113
Ja, ampak naša vlada se ravna, kot da je vse črno in posledično nam kratijo človekove pravice.
Umre mlad človek, panika da so mladi odlični prenašalci, zapremo vrtce in šole.
v ITA v eni regiji pride do izbruha, kjer je extremno visoka povprečna starost, dajmo celotno državo v lockdown, da ne bo zdravstvo pri nas presiljeno.
"nek" slo strokovnjak (btw še vedno čakam Blackjack da mi naniza njegove kompetence) reče, da je to veliko hujše kot gripa, dajmo podaljšat lockdown..
panika na TV od "predstavnikov" oblasti, ker je nekaj izletnikov šlo na obalo...
.nikjer ni niti ene beline, vse je samo črno...ovce pa beee bee.

Sploh ne bi nič bentil tukaj in opozarjal na to, verjetno niti teme ne bi spremljal tako pogosto, če bi imeli sistem, podoben švedvskemu.

• Všeč mi je
  • Jezen sem
Reactions: bpfc in jendomen