Bojda je bil bolj agresiven in je folk takoj dol vrgel tako, da so sli takoj v bolnico in niso siril virusa okrog.A mogoče kdo ve, zakaj se SARS leta 2002 ni tako svinjsko globalno razširil?
Bojda je bil bolj agresiven in je folk takoj dol vrgel tako, da so sli takoj v bolnico in niso siril virusa okrog.A mogoče kdo ve, zakaj se SARS leta 2002 ni tako svinjsko globalno razširil?
Je tudi v posnetku povedal da se leta 2002 še nis(m) toliko in masovno selili naokrog.Bojda je bil bolj agresiven in je folk takoj dol vrgel tako, da so sli takoj v bolnico in niso siril virusa okrog.
Ameriški predsednik Donald Trump je na Twitterju SARS-CoV-2 poimenoval "kitajski virus", s čimer je še poglobil ameriško-kitajsko prerekanje glede izvora bolezni.
Bere Melanija....pa mu prevaja!kzs
haha, dump bere Alter... še super mora dodat...
Sprašujem ravno zato ker so odkrili dva seva, bom pa povprašal dežurno coprnico, ki mi greje posteljo, če jo kaj vidim, gre hudič od doma ob 6 včeraj najdla domov pozno zvečer, kaj je na temNo potrjeno ni, ampak načeloma ko enkrat preboliš virus ga istega ne moreš več fasat, razen če satan mutira.
Kaj neki, omislila si je ljubimca!Sprašujem ravno zato ker so odkrili dva seva, bom pa povprašal dežurno coprnico, ki mi greje posteljo, če jo kaj vidim, gre hudič od doma ob 6 včeraj najdla domov pozno zvečer, kaj je na tem
Jaz sem v teh dneh dobil 2 paketa(pošta,gls).S paketi sem rokoval previdno.Mene bolj zanima ali kdo razmišlja o tem, da poštar poleg pošte lahko raznaša tudi virus. Če je model okužen (pa ne ve), ti zlahka okuži tudi paket ki ga dostavlja.
A kdo razkužuje dostavljeno robo, tudi navadno pošto?