Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

corsol

Guru
11. mar 2010
3.013
978
113
Paketi ,so lahko tud v foljii itd...na plastiki ostane še veliko dalj kot na papirju,kartonu.

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
O matr sej ni srednjeveška kuga. Pa kwa je z vami folk? Več kot mal preventive tko ne moreš narest. Lahko se pa zakoplješ v pesek in iz njega pokukaš čez kakšno leto in povprašaš če je kaj novega. In ne nisem totalni flegmatik, imam doma nekoga iz viskokorizične skupine in mi ni vseeno, samo ne morem se zdej zabarikaderat v klet in počakat da vse skupej mine.
Brez žrtev ni zmage.

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Ljudje delajo zunaj, urejajo dvorišča, vrtove, tečejo, kolesarijo. So na prostem, se ne družijo, vse lepo in prav. Kaj pa ko jim je vroče, ko se oznojijo in popiha mrzel veter ? Se nihče ne boji, da bo ob gripi ali prehladu morebitna okužba imela težje posledice ?

Saj je treba ven, v naravo, ampak mi nekako ni jasno, zakaj se je potrebno v tej situaciji preznojiti in izpostaviti vetru.

Ni to še dodatno izzivanje usode ?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Saj ne pametujem ,samo razmišljam....
Saj enako je v štacuni. Prideš, primeš (okužen?) ročaj vozička in šibaš naokoli. Nima veze če imaš rokavice.
Potem z istimi rokami (rokavicami?) kidaš izdelke v voziček, greš na blagajno, plačaš, pa domov, rokavice dol, roke umiješ, razkužiš... Kaj pa izdelki?

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.447
3.756
113
samo ne morem se zdej zabarikaderat v klet in počakat da vse skupej mine.
ELES je svojo ekipo zabarikadiral v klet.

ETQnwN1WkAEe09V.jpg

(V tujini pa so zabarikadirali udeležence Big Brother šovov)

jest5

Guru
18. avg 2007
25.958
-8.676
113
Ljudje delajo zunaj, urejajo dvorišča, vrtove, tečejo, kolesarijo. So na prostem, se ne družijo, vse lepo in prav. Kaj pa ko jim je vroče, ko se oznojijo in popiha mrzel veter ? Se nihče ne boji, da bo ob gripi ali prehladu morebitna okužba imela težje posledice ?

Saj je treba ven, v naravo, ampak mi nekako ni jasno, zakaj se je potrebno v tej situaciji preznojiti in izpostaviti vetru.

Ni to še dodatno izzivanje usode ?
Saj gripe in prehlada ne dobiš od znoja in mraza.
Ravno taki rabiš kontakt z okuženim

nemenabijat

bom jaz vas
7. feb 2011
4.456
3.556
113
BuDi ne moreš primerjat strateških objektov in navadne raje. Če pade štrom dol potem se vse tiste XXL zaloge mesa v skrinji pokvarijo in pol nastane kaos, vojno stanje. Tudi JE krško ima enak ukrep, pa še kdo drug. ;)
Jaz sem pisal za navadno rajo.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.013
978
113
te dni bi pri nas moral bit prvo ozdravljen al kako....danes je 13dni od prvega uradnega primerav SLO

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Jaz sem v teh dneh dobil 2 paketa(pošta,gls).S paketi sem rokoval previdno.
Zunanji ovoj/embalažo odvil in takoj dal v smeti in si temeljito umil roke.Notranji paket prešprical z razkužilom in dal "v karanteno" za 2 dni.
Verjetno pretiravam....

Moj stric pravi da je vsa ta epidemija zato ker si en kitajc ni umil rok....
Meni ga je dostavil kot da imam paket bombo :valjamse: 2m razdalje pa izza vogala je gledal.
Čez 5 minut pa drugi boli ga kita tle maš nič ni treba podpisat ajd čav.