Talne zaključne letve

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.970
7.297
113
Potrebujem talne zaključne letve in me zanima, kje bi bilo to najbolje kupiti? V celem stanovanju imam namreč položene keramične ploščice in takrat sem bil ''pameten'' in sem keramičarju rekel, naj zaključka na steni ne dela, ker mi ni všeč. Sedaj mi je kar malo žal, ker takšne zaključnih letve težko dobim. Stene so bele, ploščice pa svetlo sive. Kot kaže je še najbolje, da nabavim bele barve, čeprav mi ni ravno najboljša rešitev. Kakšni predlogi ali nasveti dobrodošli.
Bil sem že v Bauhaus-u in Hotenjki, vendar zaenkrat nisem našel kar bi mi bilo 100% všeč.

Na sliki je neka siva letev, ki mi je bila najprej všeč, vendar bi mogoče preveč izstopala.

Slika 1.jpg

Slika 2.jpg

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
955
144
43
Na prvi sliki izgleda, da imaš ploščice tudi po steni. Če je to moker prostor, ti bodo tele letve "iz papirja" verjetno hitro zacvetele.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.267
1.897
113
Dobi keramičarja in naj ti zdaj pokne 'zaključne letvice' ...kot je predhodnik rekel..težko dobiš kaj kvalitetnega in bo hitro zacvetelo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.970
7.297
113
Slikano je bilo v Hotenjki na Brezovici. Ploščico pa sem imel s seboj. Kermaičarja ne bom klical, ker imam ravno vse pobeljeno in čakam samo še, da mi vgradijo vrata. Svinjarije imam sedaj za en čas dovolj.

hogan

Fizikalc
10. okt 2011
355
96
43
Mi imamo na keramiki črne in bele aluminijaste zaključne letve. Se jih pritrdi enostavno s silikonom. Če te zanima, lahko povprašam kje smo nabavili.

IMG_1425.jpg

• Všeč mi je
Reactions: Fadil