Zakaj pa bi jih oni razkuževali? A ni to na tebi da razkužiš stvari in nato roke preden jih neseš v "gobec"?
to dobis pri lokalnih trgovcih. edin ce kje zmanjkuje tega...
Aja pa recimo cementa ne dobiš nikjer, tudi po netu ne. Folk že na firmah kjer so zaposleni teži za naročilnice (ker pravnim osebam je prodaja dovoljena) da bo lahko izkoristil čas ko je v karanteni.
Mercator spletna je vecino casa zelo pocasna al pa nedelujoca
kako je pa s Sparovo? dela normalno?
Folku še kar ni jasno. Ravno to je narobe z nami. Ultra, do plafona nafukano potrošništvo in globalizacija. In skrb samo za izključno lastno rit, z lahkoto tudi na škodo kakšne druge riti, kar pa v resnici in na dolgi rok škoduje tudi lastni riti. Včeraj sem gledal oddajo o smeteh na RTV. Isti vzorec. "Saj če pogledam stran od problema, ga ne vidim. Če ga ne vidim, potem ga pač ni".
Pa fora je da mamo oz. imajo trgovci neko dajatev imenovano embalažnina. Samo je tako zaštrikano in prepleteno vse skupaj, da noben ne ve kdo pije in kdo plača. Pa neke povezane "smetarske" firme, kjer je ena glavna, druga hčerinska, pa kao sta firmi konkurečni ena drugi pa take fore. In nikome ništa. Samo zato, ker nekoč nekomu v šoli niso smel rečt da je butl al pa da je navaden mali tatinski (k)lump. Poenostavljam ampak tako nekak.
Ehh.
Če si prebolel bodi srečen ker si sedaj odporen.Malce razmišljam...
Malce pred novim letom je kar nekaj ljudi okoli mene zbolelo za "atipično pljučnico". In seveda sem okoli novega leta tudi sam zbolel. Najprej kot res zaje.bana angina, visoka vročina in potem suh kašelj. Kašljal sem še cel februar. V bistvu se ne spomnim, da bi me kdaj tako močno "streslo" in da bi tako dolgo kašljal.
In sedaj berem simptome, ki so "tu nekje".
A je možno, da smo to imeli že prej, pa še ni nihče o tem govoril in testiral? In je to pač padlo vse pod "atipična pljučnica"?
Jaz sem po novem letu zbolel. Mogoče kak dan, dva postle pa sem bil dober. Kašelj sem imel pa en mesec.Malce razmišljam...
Malce pred novim letom je kar nekaj ljudi okoli mene zbolelo za "atipično pljučnico". In seveda sem okoli novega leta tudi sam zbolel. Najprej kot res zaje.bana angina, visoka vročina in potem suh kašelj. Kašljal sem še cel februar. V bistvu se ne spomnim, da bi me kdaj tako močno "streslo" in da bi tako dolgo kašljal.
In sedaj berem simptome, ki so "tu nekje".
A je možno, da smo to imeli že prej, pa še ni nihče o tem govoril in testiral? In je to pač padlo vse pod "atipična pljučnica"?