Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.108
4.076
113
Aja pa recimo cementa ne dobiš nikjer, tudi po netu ne. Folk že na firmah kjer so zaposleni teži za naročilnice (ker pravnim osebam je prodaja dovoljena) da bo lahko izkoristil čas ko je v karanteni.

• Všeč mi je
Reactions: msenjur

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Folku še kar ni jasno. Ravno to je narobe z nami. Ultra, do plafona nafukano potrošništvo in globalizacija. In skrb samo za izključno lastno rit, z lahkoto tudi na škodo kakšne druge riti, kar pa v resnici in na dolgi rok škoduje tudi lastni riti. Včeraj sem gledal oddajo o smeteh na RTV. Isti vzorec. "Saj če pogledam stran od problema, ga ne vidim. Če ga ne vidim, potem ga pač ni".
Pa fora je da mamo oz. imajo trgovci neko dajatev imenovano embalažnina. Samo je tako zaštrikano in prepleteno vse skupaj, da noben ne ve kdo pije in kdo plača. Pa neke povezane "smetarske" firme, kjer je ena glavna, druga hčerinska, pa kao sta firmi konkurečni ena drugi pa take fore. In nikome ništa. Samo zato, ker nekoč nekomu v šoli niso smel rečt da je butl al pa da je navaden mali tatinski (k)lump. Poenostavljam ampak tako nekak.
Ehh.

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Jager trgovine, ki so mešane (recimo Melje Maribor) še delajo tudi tehnični deli, je pa res da gips plošč in cementa ni več - slučajno ujel včeraj ko sem neke pozabljene drobnarije za delo doma v času karantene kupoval. :bonk:

• Wow
Reactions: navlixx

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
spletne stacune nasih trgovcev s hrano so joke. Namest da bi pojacal prevzem na prevzemnih mestih, da se folk nebi guzvu v stacunah, majo nedelujoce strani. In to ze kr neki dni. Resna firma bi to mogla uredit v dnevu dveh.

• Wow
Reactions: navlixx

igi

Guru
13. okt 2007
5.600
1.204
113
Celje
Malce razmišljam...
Malce pred novim letom je kar nekaj ljudi okoli mene zbolelo za "atipično pljučnico". In seveda sem okoli novega leta tudi sam zbolel. Najprej kot res zaje.bana angina, visoka vročina in potem suh kašelj. Kašljal sem še cel februar. V bistvu se ne spomnim, da bi me kdaj tako močno "streslo" in da bi tako dolgo kašljal.

In sedaj berem simptome, ki so "tu nekje".

A je možno, da smo to imeli že prej, pa še ni nihče o tem govoril in testiral? In je to pač padlo vse pod "atipična pljučnica"?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
sparova crkne ob polnoci ko odprejo nove place. Sm hotu ucer narocit za stare starse in je nemogoce, zapravu dve uri. Nerazumljivo da jim v teh casih ne rata obrzat page-a pokonc.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Folku še kar ni jasno. Ravno to je narobe z nami. Ultra, do plafona nafukano potrošništvo in globalizacija. In skrb samo za izključno lastno rit, z lahkoto tudi na škodo kakšne druge riti, kar pa v resnici in na dolgi rok škoduje tudi lastni riti. Včeraj sem gledal oddajo o smeteh na RTV. Isti vzorec. "Saj če pogledam stran od problema, ga ne vidim. Če ga ne vidim, potem ga pač ni".
Pa fora je da mamo oz. imajo trgovci neko dajatev imenovano embalažnina. Samo je tako zaštrikano in prepleteno vse skupaj, da noben ne ve kdo pije in kdo plača. Pa neke povezane "smetarske" firme, kjer je ena glavna, druga hčerinska, pa kao sta firmi konkurečni ena drugi pa take fore. In nikome ništa. Samo zato, ker nekoč nekomu v šoli niso smel rečt da je butl al pa da je navaden mali tatinski (k)lump. Poenostavljam ampak tako nekak.
Ehh.

tudi če jih 50% umre balkanidiotov ne boš spremenil.
Vedno je krivo vse drugo samo oni ne.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.286
4.112
113
Malce razmišljam...
Malce pred novim letom je kar nekaj ljudi okoli mene zbolelo za "atipično pljučnico". In seveda sem okoli novega leta tudi sam zbolel. Najprej kot res zaje.bana angina, visoka vročina in potem suh kašelj. Kašljal sem še cel februar. V bistvu se ne spomnim, da bi me kdaj tako močno "streslo" in da bi tako dolgo kašljal.

A je možno, da smo to imeli že prej, pa še ni nihče o tem govoril in testiral? In je to pač padlo vse pod "atipična pljučnica"?
Če si prebolel bodi srečen ker si sedaj odporen.

Kdo bi vedel..

Car

POSTman
4. avg 2007
8.500
1.661
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Toliko govorite o nabavah preko interneta, v mimovrste se je prodaja povečala za 50-100%, povsod se zmanjšuje obseg dela.... Govori se, kako so trgovke boge. Nikjer pa še nisem zasledil, kaj je s poštarji. Popolnoma nezaščiteni vsak dan oberemo vsako najmanjšo luknjo, reklame so nujno potrebne sedaj, ko se ustavlja cel svet, paketov pa kot pred novim letom. Kdo je tukaj budala? A kdo pomisli, da mora nekdo vso robo, ki jo naročite tudi dostaviti!? Pakete sicer lahko dostaviš pred vrata, ampak kaj če izgine, kdo bo odgovarjal? Za pakete z odkupninami moraš pustiti obvestilo, čeprav so tudi ta ukrep že omilili, češ da za starejše in ranljive naj bi ga vseeno nekako varno izročili. Fino, starejši , ki so najbolj ranljivi, lahko s kešom in se izpostavljajo, ostali pa raje ne.... Telefoni na pošti pregorevajo, ko stranke kličejo zakaj je poštar pustil obvestilo, če pa so bili doma, poštarje lovijo po vasi ali mestu z bicikli in se derejo na njih, ker so jim pustili obvestilo... Kam gre ta svet....
Ne jambram, ne govorim zase, ampak to gre vsake razumne meje!

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Malce razmišljam...

Jaz sem po novem letu zbolel. Mogoče kak dan, dva postle pa sem bil dober. Kašelj sem imel pa en mesec.