A to je pa taka malenkost? Da gredo v karantene po nepotrebnem?
In zaradi tega ti trpiš?, pri nas doma sta prav zadovoljna če nista cel teden v šoli.
A to je pa taka malenkost? Da gredo v karantene po nepotrebnem?
Glih slišal na firmi, kako so brihte od mulcev dajale kokakolo na hitre teste, da so bili potem domaIn zaradi tega ti trpiš?, pri nas doma sta prav zadovoljna če nista cel teden v šoli.
Tako je.Torej, če greš na brezplačno PCR testiranje po pozitivnem HAT testu (doma ali pri katerem od pooblaščenih izvajalcev), in je PCR negativen, potem praviš, da ta negativni rezultat ne gre v zVem??
Torej bo posledično uradni (in ne tisti doma narejeni) hitri test s pozitivnim rezultatom dovolj za potrjen status prebolevnika?Na novinarski konferenci je zdravstveni minister Janez Poklukar predstavil nov protokol testiranja, ki bo v veljavo stopil s 1. februarjem. Odslej pozitivnih hitrih antigenskih testov ne bodo več potrjevali s PCR-testiranjem.
To imajo Hrvati od nekje decembra, tako na pamet (je bilo na Index.hr).Čeprav oni dobijo EU potrdilo.Torej bo posledično uradni (in ne tisti doma narejeni) hitri test s pozitivnim rezultatom dovolj za potrjen status prebolevnika?
Kot sem nekje prebral ali slišal, polno cepljeni s tremi odmerki ali ekvivalentno, za potovanja po Evropi ne potrebujejo več PCR testa.Veljal bo pa samo v Sloveniji. Ne razumem pa kako bos dobil status prebolelnika, če boš želel v tujino. Samoplačniško na PCR?
Kot sem nekje prebral ali slišal, polno cepljeni s tremi odmerki ali ekvivalentno, za potovanja po Evropi ne potrebujejo več PCR testa.
Problem je pri najstnikih. Tam 3 odmerkov ni, green pass velja 6 mesecev, tudi če so pozitivni PCR ne dobijo Sezona smučanja pa v polnem zamahuKot sem nekje prebral ali slišal, polno cepljeni s tremi odmerki ali ekvivalentno, za potovanja po Evropi ne potrebujejo več PCR testa.
Cepljenja itak ne bo, se pa mora 13 letnik gužvat na testih vsak dan, če hoče s familijo kam iti.Ti malo preveč paničariš, kaj pa so trenutno na udaru razen tega da gredo v karanteno če so okženi v razredu. Ker jaz doma drugega ne vidim. Nobenega doatnega cepljenja ne bo, saj pavim nehaj paničarit.
Kaj pa za Ukrajino? Sprašujem, če se bo treba tja it borit za demokracijo al za kaj že?Problem je pri najstnikih. Tam 3 odmerkov ni, green pass velja 6 mesecev, tudi če so pozitivni PCR ne dobijo Sezona smučanja pa v polnem zamahu
Za v Rusijo rabis PCR, Bolgarija je tudi imela (lahko da bodo jutri kej spremenili).. to so drzave ki so me zanimala
Ukraina me pa res ne zanima drugje pa,.. je treba zasluzitKaj pa za Ukrajino? Sprašujem, če se bo treba tja it borit za demokracijo al za kaj že?
Ravno smučat bi radi šli pa imam s 13letnikom "težave".Problem je pri najstnikih. Tam 3 odmerkov ni, green pass velja 6 mesecev, tudi če so pozitivni PCR ne dobijo Sezona smučanja pa v polnem zamahu
Za v Rusijo rabis PCR, Bolgarija je tudi imela (lahko da bodo jutri kej spremenili).. to so drzave ki so me zanimala
Enako,..na srečo j 13 letnik pozitiven.... 16letnica pa še neRavno smučat bi radi šli pa imam s 13letnikom "težave".