100 000(m)/50 000(truck) = 2m/truck (brez priklopnika) = 1x Peterbild...70-100km long convoy has been reported from plane footage. 50’000+ trucks,
100 000(m)/50 000(truck) = 2m/truck (brez priklopnika) = 1x Peterbild...70-100km long convoy has been reported from plane footage. 50’000+ trucks,
Koliko je bilo podarjenih, koliko podarjenih je bilo uničeno, koliko NE podarjenih je bilo uničeno?Več kot polovica od 4,2 milijarde odmerkov, ki jih je komisija kupila,...
EU ima 447,7 milijona prebivalcev...
4.200.000.000 / 447.700.000 = dobrih 9 doz za vsakega, pa bo epidemije konec kot bi mignil, zahvaljujoč cepivom, seveda.
včasih so za tako stanje šolarjev obtoževali vse kaj drugega...Sin še po 14 dneh od okužbe ni čisto ok. Zaspan, brez energije
Dopoldan med poukom še nekako zdrži, med podaljšanim bivanjem hoče počivati, se tudi vleže na tla. Ko pride domov, direktno zaspi za 3-4 ure.
Želim, da mu utrujenost čim prej mine.Sin še po 14 dneh od okužbe ni čisto ok. Zaspan, brez energije
Dopoldan med poukom še nekako zdrži, med podaljšanim bivanjem hoče počivati, se tudi vleže na tla. Ko pride domov, direktno zaspi za 3-4 ure.
Travica, igranje iger do jutra itdvčasih so za tako stanje šolarjev obtoževali vse kaj drugega...
Jaz sem pa danes, 7 dni po prvih simptomih, 6 dni po PCR testu, 5 dni po PCR rezultatu, v sredo sem bil ze brez simptomov, na uradnem hitrem testu NEGATIVEN:Sin še po 14 dneh od okužbe ni čisto ok. Zaspan, brez energije
Early treatment works!
Ti si res usekan.Jaz sem pa danes, 7 dni po prvih simptomih, 6 dni po PCR testu, 5 dni po PCR rezultatu, v sredo sem bil ze brez simptomov, na uradnem hitrem testu NEGATIVEN:
Poglej priponko 52434
Konec izolacije zame.
Early treatment works!
Samo da smo vsi srečni!Jaz pa sploh nisem zbolel(simptomi), ter tudi nisem bil pozitiven.
Cepivo works!
Po Kitajsko se takim reče "len či na".včasih so za tako stanje šolarjev obtoževali vse kaj drugega...
Jaz pa sploh nisem zbolel(simptomi), ter tudi nisem bil pozitiven.
Cepivo works!
Fino.Nisem cepljen, nimam simptomov, nisem še bil pozitiven.....
Ti si tak kot moj kolega, žena že 2x prebolela njega se ne prime, sedaj je še otrok positiven in njega se še vedno ne prime,Nisem cepljen, nimam simptomov, nisem še bil pozitiven.....
Na šihtu skupaj ure in ure z pozitivnimi (v roku dneva ali dveh).....
V bolnišnicah in ZDjih (službeno) preživel lani vsaj 100+ ur.....
Ammmm imunski sistem works.....
Razmišljam pa, da bi se naročil na pregled protiteles v krvi. Ker nekak preveč krat sem se izognil vsemu v vseh okoliščinah, da bi bilo "logično", sploh v luči tega, da naj bi bil kovid tako zelo nalezljiv.