Tudi če je to res, potem pomeni, da efektivno imamo še večje število +... med necepljenimi.
Koliko + bi šele dobili, če bi testirali vse cepljene.........
Tudi če je to res, potem pomeni, da efektivno imamo še večje število +... med necepljenimi.
Danes imam 36.3˘C. Tole je za mano. Nič bolniške, vse dni delam od doma.
Vse skupaj nič posebnega. Prehladi so bili težji kot tole.
Se popolnoma strinjava.kalbo
Cool down - saj sem na “tvoji” strani in imam poln k… nedorečenih, nepremišljenih pravil, ki se jih ni možno držati.
Letelo je bolj na darjan a in njegovo nenehno jamranje in iskanje izgovorov in iskanje, da bi “druge žrtve situacije” namesto njega rešili zadeve.
Vlači otroke v debato, kot da jih ima pet (k sreči nima …) a dejansko nima pojma kaj dajete starši in učitelji trenutno skozi.
Pa glede plačevanja vsega tega - poglej malo, tak kaki slabi dve leti nazaj, kaj sem se že takrat spraševal …
Največji fail v tej zgodbi je, da vlada, vlade (ne - ni samo naša taka katastrofa) ni uspela državljanov prepričati kaj dobro za celo skupnost - a ko berem darjančeta se mi vse bolj dozdeva, da ni krivda izključno na strani vladi …
Da ne bo kdo skočil - ne zagovarjam debilizemov od ukrepov, kar pa ne pomeni, da sem vedno in vsepovsod proti in jebuckam tiste, ki so zadolženi, da izvajajo ali nadzirajo.
Čudno, če si pa superprebolevnik brez protiteles.Poglej priponko 52362
Na domacem hitrem testu sem ze skoraj negativen. Pozitivna crtica je se komaj vidna, kar pomeni, da imam se zelo malo virusa.
Trije dnevi, to je to.
Normalno, ker za zdravljenje na kovidnih oddelkih dobi bolnica vsaj trikrat toliko, kot za zdravljenje na navadnih oddelkih.Na covidnih oddelkih bolnišnic zdravijo tudi s koronavirusom okužene bolnike, ki bolnišnično zdravljenje sicer potrebujejo zaradi drugih bolezni, so potrdili v več slovenskih bolnišnicah. Po besedah strokovnega direktorja ptujske bolnišnice Teodorja Pevca gre za navodila zdravstvenega ministrstva. Slednja bi se lahko v prihodnje spremenila.
Ni potrebno, da ima kako zvezo z medicino. 2 urni šnel kurz je za palčkarje dovolj.Ti kontejnerji delajo v smeri minimalnih +, ker potem se clovek vsak dan vrne. Malo dajo v noseka palčko, to pa je vse.
Mora pa vseeno palčkar bit vsaj nek student medicine, torej vseh teh nekaj 100 (ce ne se vec?) bi lahko delalo na kovid oddelku, ce je taka sila tak da rabijo kader? Ampak rajsi palckajo nesmisel
Pa so to novi zaradi prehlada ali je pac zlomil si nekdo nogo in ima slucajno se poleg omikron?Mal apdejta, Belgija in omicron:
to ni samo prehlad, hospitalizacije pospeseno rastejo, vceraj so hospitalizirali 406 novih pacientov, najvisja stevilka po novembru 2020. Tolazijo se s tem, da intenziva ni (vsaj zaenkrat) na udaru, celo rahel upad glede na teden nazaj.
Poglej priponko 52365
Če je visok delež celotne populacije okužen s to različico, je logično, da je tudi med hospitaliziranimi veliko okuženih. Saj je tudi v Sloveniji podobno in (verjetno) v vseh ali pa vsaj večini drugih držav tudi.Pa so to novi zaradi prehlada ali je pac zlomil si nekdo nogo in ima slucajno se poleg omikron?
Med 26 bolniki na intenzivnem zdravljenju jih ima 22 covidno pljučnico. »V glavnem gre za bolnike, ki so bili okuženi s sevom delta,« je na današnji novinarski konferenci v Mariboru pojasnil Vogrin. Na akutnih oddelkih je 44 oseb s covidno pljučnico, ostali so tam zaradi drugih bolezni.
ja, sj pise da zaradi "prehlada"Pa so to novi zaradi prehlada ali je pac zlomil si nekdo nogo in ima slucajno se poleg omikron?