Ja če se bodo hoteli polniti iz eu denarja, bo padla odločitev o obveznem cepljenju.Eh volitve ne morejo spremenit nič, samo drugi žepi se bodo polnili.
Ti kontejnerji delajo v smeri minimalnih +, ker potem se clovek vsak dan vrne. Malo dajo v noseka palčko, to pa je vse.
Mora pa vseeno palčkar bit vsaj nek student medicine, torej vseh teh nekaj 100 (ce ne se vec?) bi lahko delalo na kovid oddelku, ce je taka sila tak da rabijo kader? Ampak rajsi palckajo nesmisel
Aja, saj res. No, ampak vseeno ni s tem bremenil zdravstvenega sistema.
Tudi če je to res, potem pomeni, da efektivno imamo še večje število +... med necepljenimi.
Danes imam 36.3˘C. Tole je za mano. Nič bolniške, vse dni delam od doma.
Vse skupaj nič posebnega. Prehladi so bili težji kot tole.
Se popolnoma strinjava.kalbo
Cool down - saj sem na “tvoji” strani in imam poln k… nedorečenih, nepremišljenih pravil, ki se jih ni možno držati.
Letelo je bolj na darjan a in njegovo nenehno jamranje in iskanje izgovorov in iskanje, da bi “druge žrtve situacije” namesto njega rešili zadeve.
Vlači otroke v debato, kot da jih ima pet (k sreči nima …) a dejansko nima pojma kaj dajete starši in učitelji trenutno skozi.
Pa glede plačevanja vsega tega - poglej malo, tak kaki slabi dve leti nazaj, kaj sem se že takrat spraševal …
Največji fail v tej zgodbi je, da vlada, vlade (ne - ni samo naša taka katastrofa) ni uspela državljanov prepričati kaj dobro za celo skupnost - a ko berem darjančeta se mi vse bolj dozdeva, da ni krivda izključno na strani vladi …
Da ne bo kdo skočil - ne zagovarjam debilizemov od ukrepov, kar pa ne pomeni, da sem vedno in vsepovsod proti in jebuckam tiste, ki so zadolženi, da izvajajo ali nadzirajo.
Čudno, če si pa superprebolevnik brez protiteles.Poglej priponko 52362
Na domacem hitrem testu sem ze skoraj negativen. Pozitivna crtica je se komaj vidna, kar pomeni, da imam se zelo malo virusa.
Trije dnevi, to je to.