Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.335
-2.710
113
Varnostnik dela po pravilih, katere mu zada delodajalec. A to ni jasno al kako? A ti delaš po svojih pravilih?
Konkretno ta varnostnik je grobo kršil pravila, ki mu jih je zadal delodajalec, pravila tudi morajo bit v skladu z zakonom.

A misliš če delodajalec določi pravilo, da v nočni lokal spušča mladoletne, je vse OK? Al pa da delodajalec določi, da varnostnik ustreli vsakega tapetega, ki pride v rdečih gatah? Tebi se ne zdi s tem nič narobe? saj so samo spoštovali pravila kajne?

• Všeč mi je
Reactions: spenstar in Ytbnd

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Ja, vidim, da je obema z rožicam postlano na šihtu. A lahko izvem, kje se najde taka služba, razen na sončni? :evil: :p

• Všeč mi je
Reactions: darjan

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.603
997
113
48
KR
Konkretno ta varnostnik je grobo kršil pravila, ki mu jih je zadal delodajalec, pravila tudi morajo bit v skladu z zakonom.

A misliš če delodajalec določi pravilo, da v nočni lokal spušča mladoletne, je vse OK? Al pa da delodajalec določi, da varnostnik ustreli vsakega tapetega, ki pride v rdečih gatah? Tebi se ne zdi s tem nič narobe? saj so samo spoštovali pravila kajne?
Zakaj se nisi prej nikol prtožval, ko se je govorilo, da v Hoferju al kje je bilo, trgovke tud scat skor niso smele it?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.335
-2.710
113
Zakaj se nisi prej nikol prtožval, ko se je govorilo, da v Hoferju al kje je bilo, trgovke tud scat skor niso smele it?
Kaj pomeni da tud scat skor niso smele it?
So šle, ali so se v hlače?

Sam nakladanje, ne rečem da šofer avtobusa ne more it med vožnjo, trgovka v Hoferju pa vedno lahko zapusti svojo polico za tistih 5 min. Če jo pa ne, si je pa čisto sama kriva.
hehe, da bi meni šefica prepovedala na wc - se grem gladko v njeno pisarno na tla posrat.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.819
5.928
113
Kabuki predstava se nadaljuje

Dušan Keber: Ukiniti je treba testiranje, opustiti PCT pogoje in dopustiti, da so ljudje na delovnih mestih

So končno pokukali iz kleti ?

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in darjan

javr

Guru
6. dec 2011
1.899
1.145
113
Načrtno podeljevanje Pjev ja :valjamse:
beri komentarje: gre za načrtno zmanjševanje števila ljudi ki se bodo uprli uvedbi PC ali obveznemu cepljenju; tudi v Franciji, Italiji Avstriji so pojačali prisilo v cepljenje šele pri 70-80%; ko ljudje dobijo P, pozabijo da je to samo za pol leta oz. kako hitro pol leta mine oz. mislijo da bo po volitvah kaj drugace.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.931
6.977
113
Kabuki predstava se nadaljuje

Dušan Keber: Ukiniti je treba testiranje, opustiti PCT pogoje in dopustiti, da so ljudje na delovnih mestih

So končno pokukali iz kleti ?
Koncno nekaj pametnega, a seveda lepo skrito pred javnostjo, objavljeno samo v “tretjem” mediju, glavni pa bodo se naprej terali naprej svoje.
Do nekje marca, ko bo potrebno nabrati politicne tocke.
Potem pa bo prisel princ teme na lipicancu in zamahnil z mecem.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113

Počasi se že sam vase zapletaš :)) katera pravila delodajalca je kršil varnostnik? Pač noter je ni pustil brez maske, kar je prav, lahko bi bil bolj miren. Tle imas iz uradnega lista pravilnik:

V bistvu je vse naredu prav, samo na njeno zahtevo bi se moral tudi varnostnik identificirat.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.701
9.487
113
Kaj pomeni da tud scat skor niso smele it?
So šle, ali so se v hlače?

Sam nakladanje, ne rečem da šofer avtobusa ne more it med vožnjo, trgovka v Hoferju pa vedno lahko zapusti svojo polico za tistih 5 min. Če jo pa ne, si je pa čisto sama kriva.
hehe, da bi meni šefica prepovedala na wc - se grem gladko v njeno pisarno na tla posrat.
Aha, se prav, če teb šefica reče, da najprej neki nared, pol greš pa lohk lulat, se ji boš na tla posral, enmu varnostniku, katermu mu glupa baba najeda bogve kolk časa že, mu pa ne sme film počit... E mirsek, kaj bo s tabo, ko te realnost dohiti....

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.899
113
Saj so za varnostnike tudi določena pravila. Zakaj se pa varnostniku teh pravil nebi bilo treba držat?

A za varnostnika pa ne velja, da naj gre delat kaj drugega (če kaj zna?), če se ne misli držat postavljenih pravil za varnostnike?
Varnostnik čisto po poredpisih opravlja svoje delo. Ali kako si ti predstavljaš da poteka varnostnikovo delo?

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.899
113
Mene ne smeš. Smeš pa snemat policaje, varnostnike, uradne osebe.....če s tem ne oviraš postopka.

Sicer pa, zakaj bi se pa varnostnik skrival pred kamero, če dela korektno in po pravilih?
Ne smeš snemat nikogar brez privolitve osebe. Še drogdilerje so prejšnji mesec zaradi tega spustili iz čuze, pa kaj tebi ni jasno?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.872
6.530
113
Zakaj pa trgovina ne bi smela zahtevati maske. Nasploh... Kaj se tem krši? Kot recimo klubi, ki imajo omejen vstop na clane. Ali pa koncu koncev moja bajta, kjer notri spustim kogar hočem pa se to kdaj ja pa kdaj ne po lastnem navdihu...

Večja ekskluziva, manj obiska ampak to je bržkone stvar lastnika, al ne?

• Všeč mi je
Reactions: Matey in MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.741
5.899
113

Koliko vem so in še bodo veljale odpredbe ki zapovedujejo nošenje mask v zaprtih prostorih in pogoj PCT. Ne eno in ne drugo ženska ni izpolnjevala. Varnostnik JE delal po črki zakona! Pika. Mirsi spelji se nekam in nehaj že enkrat srat.