Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.535
-3.646
113
Pa tako kot sem že rekel. Ne podpiram teh ukrepov, ampak, če da trgovec neka pravila, se jih je treba pač držat ali pa ne greš tja. Baba nej gre pa pred parlament težit, ne pa ljudem kateri služijo kruh!

p.s.: na, zdej sem pa že kt Ytbnd, ampak vsaj ne delam copy/paste-ov.
Saj so za varnostnike tudi določena pravila. Zakaj se pa varnostniku teh pravil nebi bilo treba držat?

A za varnostnika pa ne velja, da naj gre delat kaj drugega (če kaj zna?), če se ne misli držat postavljenih pravil za varnostnike?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Usekan si ti, ker jamraš, da jo ni noben po gobcu usekal, zato, ker je gobcala.
Baba bi naredila nič takega, da bi jo varnostnik smel žalit, se zaganjat vanjo, ji fizično grozit, prepovedovat snemanja....

Tako pa je varko dobro vedel, da krši zakone, zato je hotel, da se ne snema, da nebi bilo dokazov. In to vi podpirate.
No OK. Lej, če boš ti mene snemal brez mojega dovoljenja in me na vsa možna socialna omrežja nalimal, brezskrbi, da bom šel sedet! :evil: Ja, tolk pa sem usekan na budale.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.495
5.790
113
Torej Mirsad od kdaj lahko snemaš koga hočeš?
Lahk pridem zaj do tebe in te snemam pa dam live celi dan?

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.535
-3.646
113
Torej Mirsad od kdaj lahko snemaš koga hočeš?
Lahk pridem zaj do tebe in te snemam pa dam live celi dan?
Mene ne smeš. Smeš pa snemat policaje, varnostnike, uradne osebe.....če s tem ne oviraš postopka.

Sicer pa, zakaj bi se pa varnostnik skrival pred kamero, če dela korektno in po pravilih?

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Mene ne smeš. Smeš pa snemat policaje, varnostnike, uradne osebe.....če s tem ne oviraš postopka.

Sicer pa, zakaj bi se pa varnostnik skrival pred kamero, če dela korektno in po pravilih?
Varnostnik dela po pravilih, katere mu zada delodajalec. A to ni jasno al kako? A ti delaš po svojih pravilih?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Ni res, delat mora po zakonih. Nobena pravila “delodajalcev” ne smejo biti v neskladju z zakoni.

• Všeč mi je
Reactions: Ytbnd

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.535
-3.646
113
Varnostnik dela po pravilih, katere mu zada delodajalec. A to ni jasno al kako? A ti delaš po svojih pravilih?
Konkretno ta varnostnik je grobo kršil pravila, ki mu jih je zadal delodajalec, pravila tudi morajo bit v skladu z zakonom.

A misliš če delodajalec določi pravilo, da v nočni lokal spušča mladoletne, je vse OK? Al pa da delodajalec določi, da varnostnik ustreli vsakega tapetega, ki pride v rdečih gatah? Tebi se ne zdi s tem nič narobe? saj so samo spoštovali pravila kajne?

• Všeč mi je
Reactions: spenstar in Ytbnd

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Ja, vidim, da je obema z rožicam postlano na šihtu. A lahko izvem, kje se najde taka služba, razen na sončni? :evil: :p

• Všeč mi je
Reactions: darjan

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Konkretno ta varnostnik je grobo kršil pravila, ki mu jih je zadal delodajalec, pravila tudi morajo bit v skladu z zakonom.

A misliš če delodajalec določi pravilo, da v nočni lokal spušča mladoletne, je vse OK? Al pa da delodajalec določi, da varnostnik ustreli vsakega tapetega, ki pride v rdečih gatah? Tebi se ne zdi s tem nič narobe? saj so samo spoštovali pravila kajne?
Zakaj se nisi prej nikol prtožval, ko se je govorilo, da v Hoferju al kje je bilo, trgovke tud scat skor niso smele it?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.535
-3.646
113
Zakaj se nisi prej nikol prtožval, ko se je govorilo, da v Hoferju al kje je bilo, trgovke tud scat skor niso smele it?
Kaj pomeni da tud scat skor niso smele it?
So šle, ali so se v hlače?

Sam nakladanje, ne rečem da šofer avtobusa ne more it med vožnjo, trgovka v Hoferju pa vedno lahko zapusti svojo polico za tistih 5 min. Če jo pa ne, si je pa čisto sama kriva.
hehe, da bi meni šefica prepovedala na wc - se grem gladko v njeno pisarno na tla posrat.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.932
6.006
113
Kabuki predstava se nadaljuje

Dušan Keber: Ukiniti je treba testiranje, opustiti PCT pogoje in dopustiti, da so ljudje na delovnih mestih

So končno pokukali iz kleti ?

• Všeč mi je
Reactions: AndY1 in darjan

javr

Guru
6. dec 2011
1.933
1.149
113
Načrtno podeljevanje Pjev ja :valjamse:
beri komentarje: gre za načrtno zmanjševanje števila ljudi ki se bodo uprli uvedbi PC ali obveznemu cepljenju; tudi v Franciji, Italiji Avstriji so pojačali prisilo v cepljenje šele pri 70-80%; ko ljudje dobijo P, pozabijo da je to samo za pol leta oz. kako hitro pol leta mine oz. mislijo da bo po volitvah kaj drugace.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Kabuki predstava se nadaljuje

Dušan Keber: Ukiniti je treba testiranje, opustiti PCT pogoje in dopustiti, da so ljudje na delovnih mestih

So končno pokukali iz kleti ?
Koncno nekaj pametnega, a seveda lepo skrito pred javnostjo, objavljeno samo v “tretjem” mediju, glavni pa bodo se naprej terali naprej svoje.
Do nekje marca, ko bo potrebno nabrati politicne tocke.
Potem pa bo prisel princ teme na lipicancu in zamahnil z mecem.