Plan cepljenj za leto 2022, na katerega so možne pripombe do 25.1.2022. Ali je vsem se prav ?
PRAVILNIK O DOLOČITVI PROGRAMA CEPLJENJA IN ZAŠČITE Z ZDRAVILI ZA LETO 2022
Letni plan cepljenja odredi minister za zdravje na podlagi predloga direktorja Nijz.
Ker ga nerabi povedat in ker ga ona nima pravice snemat brez njegovega dovoljenja.zakaj ne pove imena? zakaj ne pusti, da se ga snema?
Zakaj bi se pustil?Ampak če je tak đek, da ji je rekel, da jo je nategnil, potem se komot lahko tudi pusti snemat? al je pičkica ki se skriva za zakoni?
Ona je dobesedno pičkica, katera se hoče skrit pred zakonom trgovske hiše. Kaj kuratz ima za bluzit, če trgovska hiša napiše/doda neka pravila? Nej gre drugam kjer tega ni, pa je. Baba blesava.Ampak če je tak đek, da ji je rekel, da jo je nategnil, potem se komot lahko tudi pusti snemat? al je pičkica ki se skriva za zakoni?
Usekan si ti, ker jamraš, da jo ni noben po gobcu usekal, zato, ker je gobcala.Mislm, da se strinjaš z babo, katera nabija, da se ti grafeni sestavljajo v telesu. To morš bit usekan de facto!
Saj so za varnostnike tudi določena pravila. Zakaj se pa varnostniku teh pravil nebi bilo treba držat?Pa tako kot sem že rekel. Ne podpiram teh ukrepov, ampak, če da trgovec neka pravila, se jih je treba pač držat ali pa ne greš tja. Baba nej gre pa pred parlament težit, ne pa ljudem kateri služijo kruh!
p.s.: na, zdej sem pa že kt Ytbnd, ampak vsaj ne delam copy/paste-ov.
To se tvoje mokre sanje. V resnici to ne drži.Ker ga nerabi povedat in ker ga ona nima pravice snemat brez njegovega dovoljenja.
Še kaj?
No OK. Lej, če boš ti mene snemal brez mojega dovoljenja in me na vsa možna socialna omrežja nalimal, brezskrbi, da bom šel sedet! Ja, tolk pa sem usekan na budale.Usekan si ti, ker jamraš, da jo ni noben po gobcu usekal, zato, ker je gobcala.
Baba bi naredila nič takega, da bi jo varnostnik smel žalit, se zaganjat vanjo, ji fizično grozit, prepovedovat snemanja....
Tako pa je varko dobro vedel, da krši zakone, zato je hotel, da se ne snema, da nebi bilo dokazov. In to vi podpirate.
Mene ne smeš. Smeš pa snemat policaje, varnostnike, uradne osebe.....če s tem ne oviraš postopka.Torej Mirsad od kdaj lahko snemaš koga hočeš?
Lahk pridem zaj do tebe in te snemam pa dam live celi dan?
Varnostnik dela po pravilih, katere mu zada delodajalec. A to ni jasno al kako? A ti delaš po svojih pravilih?Mene ne smeš. Smeš pa snemat policaje, varnostnike, uradne osebe.....če s tem ne oviraš postopka.
Sicer pa, zakaj bi se pa varnostnik skrival pred kamero, če dela korektno in po pravilih?