Ne test tamale - test tebe ozr. žene.Tamala je bila v petek na PCR testu pozitivna.
Aha, včeraj ste se temu še smejali, danes je pa to že znano iz časov prababic?Drugač je pa že lep čas, še iz časa naših prababic znano, da za viroze začete v grlu lahko pomaga razkužilo.
Žena je bila včeraj negativna na PCR-ju. Nima smisla, da se še jaz testiram.Ne test tamale - test tebe ozr. žene.
Tvoji ustni vodici in marsikateremu umotvoru se še dons režim. Je pa kr velik tvojih cvetk, ki pa niso smešne.Stranski učinki vitaminov C in D in cinka?
Aha, včeraj ste se temu še smejali, danes je pa to že znano iz časov prababic?
P.S.: Ustno vodico izpljuneš.
Tvoji ustni vodici in marsikateremu umotvoru se še dons režim. Je pa kr velik tvojih cvetk, ki pa niso smešne.
A ni bolje na kavču ležat, pa mastno šunko jest, pa pol tablete za holesterol čez, kot pa preventiva? Zaupaj znanosti.To je vprasanje za ljudi. Zakaj se raje cepijo, kot pa da bi delali na preventivi?
Ni, ker je Alter rekel, da ni.Ja, pa sej ti si že prebolel kokr, a nisi?
Resno, še en umotvor? Jest sem zbolel, ker ne grgram ustne vodice? Dejansko to trdiš? Svašta. Dej dec sprav se v red.Zato pa si ti že zbolel, jaz pa (še) nisem.
Andy prav da ni, zarad ustne vodice. Prvega je pa prebolel brez protiteles, spet njegove trditve.Ni, ker je Alter rekel, da ni.
To je vprasanje za ljudi. Zakaj se raje cepijo, kot pa da bi delali na preventivi?
A ni bolje na kavču ležat, pa mastno šunko jest, pa pol tablete za holesterol čez, kot pa preventiva? Zaupaj znanosti.
A drug del laži oz. zavajanja da je učinkovitost obstoječih cepiv dovolj dobra te ni zmotil?"Ne čakajte s cepljenjem na marec, ko bodo na voljo prva cepiva proti omikronu. Nov sev je že v Sloveniji in že povzroča hujše poteke bolezni. Učinkovitost obstoječih cepiv je dovolj dobra tudi proti omikronu," je danes poudarila predsednica Zdravniške zbornice Slovenije (ZZS) Bojana Beović.
O kaksnih hujsih poteka ona to? Vrocina je hujsi potek po novem?
Nič grem jaz tud na eno viljamovko.Evo že pijem pelinkovec
Nč, čez ene pol leta se pa dobimo na srečanju v društvu anonimnih alkoholikov.Nič grem jaz tud na eno viljamovko.
Moraš jemat tako kot andy ustno vodico. Grgraš pol minute in potem izpljuneš.Nč, čez ene pol leta se pa dobimo na srečanju v društvu anonimnih alkoholikov.
Potem čez 4 dni sledi zamik obdelave vzorcev za 48 ur.Stanje v laboratorijih je, kot so v ponedeljek pojasnili z Inštituta za mikrobiologijo in imunologijo (IMI), na meji zmogljivosti oziroma je to že preseglo. V ponedeljek, ko so po besedah direktorja IMI Miroslava Petrovca prejeli več kot 8000 vzorcev za PCR-testiranje, je tako okoli 2300 vzorcev ostalo neanaliziranih. Zato marsikdo izvida ne dobi prej kot v 24 urah.
"Ne čakajte s cepljenjem na marec, ko bodo na voljo prva cepiva proti omikronu. Nov sev je že v Sloveniji in že povzroča hujše poteke bolezni. Učinkovitost obstoječih cepiv je dovolj dobra tudi proti omikronu," je danes poudarila predsednica Zdravniške zbornice Slovenije (ZZS) Bojana Beović.
Ključni izraelski čovjek za cijepljenje: Kada je riječ o omikronu, ne vidimo praktički nikakvu razliku među cijepljenima i necijepljenima
Ne bo, ker je preveč zaščitena. Med tem ti pa lahko povem, da se dogaja vse sorte, od tega, da fašejo zadevo vsi, neglede na status prebolelosti in cepljenosti, do primera na kar lepem vzorcu, kjer so negativni in zdravi ostali izključno prebolevniki prvega vala. Tako da v tej kolobociji mal težko vlečeš zaključke samo na podlagi izkušenj svojih znancev.Kdaj bo Beovička odgovarjala za svoje laži?
Izrael ukida covid-potvrde? "Nemaju zdravstvene logike, stvaraju paniku"
IZRAEL je jučer zabilježio novi dnevni rekord od 65.259 novih zaraza, a paralelno s time povela se ozbiljna rasprava o ukidanju covid-potvrda. Protiv njih je istupio izraelski ministar financija Avigdor Liberman.www.index.hr