Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Sam res. Zdej ne razumem a bi rad dobil covid (ker piZzdi, da se ga ne prime), al ga ne bi rad dobil (ustna vodica, vitamincki, nedovoljena zdravila)? :confused:

Quercetin ni nedovoljeno zdravilo. Je v prosti prodaji.

Je sibkejsa alternativa HCQ-ju oz Ivermectinu, vsi trije pa omogočijo vstopu Cinka v celico, kjer Cink prepreči replikacijo virusa.

Se pa strinjam, da je bolje, da tega ne fašem, kot pa da imam status P. Ravnokar sem na liniiji s sodelavko, vsi doma pocepljeni, vsi zboleli, pa ima še posledice od Omikrona.

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: spenstar

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.104
4.073
113
Rešitev za to poznamo. Sam se ji Andy upira.... Pol pa sledi produciranje gluposti na gluposti. Zdej je že na ustni vodici......
Jah on smatra cepljenje za nezdravo, tako da je na istem kot da zboli. Sedaj konzumiranje d vitamina in cinka ne more škodit, sam tudi občasno razkužujem grlo, sicer ne z ustno vodico ampak z domačimi tradicionalnimi pripravki na bazi etanola in je baje zelo zdravo! ;)

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Jah on smatra cepljenje za nezdravo, tako da je na istem kot da zboli. Sedaj konzumiranje d vitamina in cinka ne more škodit, sam tudi občasno razkužujem grlo, sicer ne z ustno vodico ampak z domačimi tradicionalnimi pripravki na bazi etanola in je baje zelo zdravo! ;)

A growing body of evidence indicates that the Omicron Covid variant is more likely to infect the throat than the lungs

Vem, da ostali bolj počasi dojemajo, ampak če razkužuješ grlo, si že veliko naredil.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.702
9.487
113
Pa če žreš eno tono prehranskih dodatkov tudi anede?..... A za tist te pa ne zanimajo stranski učinki? Drugač je pa že lep čas, še iz časa naših prababic znano, da za viroze začete v grlu lahko pomaga razkužilo. Sam to je pri normalnih ponavad žganje, pri meni konkretno največkrat kak Škot ali pa Irec, ne pa ustna vodica, ki je ena večjih svinjarij na trgovskih policah.

• Haha
Reactions: godfather