Seveda me moti... vsaj 123 in mam na ignore. Pri vas mi je pa na cajte zanimivo, kaj se paste-a.p4pe
Snitches get stitches.
Zanimivo da te 123/eriksson cp vladna propaganda ne moti.
Obstaja na forumu funkcija ignore (prezri), ako rad živiš svojem mehurčku.
Sam nimam nikogar na tem seznamu, btw, niti pripadnikov 'team Čivava' ni notri.
Novinarji:
Koliko jih je že hospitaliziranih zaradi omikrona ?
Nikakor si je (domnevam) noben ni zapomnil kot kugo, si jo je pa vsakdo zapomnil kot nekaj precej slabega v tistem trenutku. Nekateri imajo še danes posledice, med drugim sem tudi jaz. K sreči samo vonj in okus pri parih stvareh, ampak vseeno. Ni fletn in ti ne želim tud tega ne. Upam, da vsaj mal zastopš?Tudi original alfa je imela le 1% smrtnost, ampak dajmo si jo zapomnit kot kugo?
In kaj potem jokaš alter modom, da mi brišejo in onemogočajo pisanje ?Seveda me moti... vsaj 123 in mam na ignore. Pri vas mi je pa na cajte zanimivo, kaj se paste-a.
Torej...zaradi prehlada so NEcepljenci popolnoma zavzeli intezivne enote in s tem rušijo SLO zdravstvo.Lahko zdaj končno nehamo se o tem menit kot o kugi in dejansko sprejmemo termin Prehlad tudi na tem forumu?
A vam je tem zmanjkalo, pa v kleti na Đokoviča onanirate, al kaj te tok Đokovič zanima. Ti je luškan?darjan tokio...kaj boš storil če se tvoj đoković cepi ?..saj več kot očitno nima več vstopa v preostali svet izven domače srbije...
To tudi jaz vsak dan opažam kaka razlika med dvema narodoma...Italijani že tradicijonalno imajo TV ki jim ful pere možgane, bolj kot američani verjetno, in jo ful gledajo, pa sedaj še toliko bolj verjetno...Za 98% ljudi svetovna farsa.
Italijanom oprali mozak do onemoglosti, jih srečaš pri nas po gozdu ka hodijo z masko.
V baru 15m2 ko sedijo brez maske, ko grejo do šanka plačat gor masko...ja smo si v baru ful daleč in je zelo pomembno tisti trenutek do šanka ja.
Tvoje murgle pravljice me ne zanimajo
Okoli 11? Kolk je pol to? 11.1? 11.2? 10.9 researchers? A je kakšen tud v Tokiu?123:
COPENHAGEN, Jan 19 (Reuters) - Tennis champion Novak Djokovic has an 80% stake of Danish biotech firm QuantBioRes, which is aiming to develop a medical treatment to counter COVID-19, the company's chief executive told Reuters on Wednesday.
CEO Ivan Loncarevic, who described himself as an entrepreneur, said the investment was made in June 2020 but declined to say how much it was.
QuantBioRes has around 11 researchers working in Denmark, Australia and Slovenia, according to Loncarevic, who stressed they were working on a treatment, not a vaccine.
Mogoce je zato novax anti vax, ker vseeno “ve” vec od ostalih in je rajsi investiral v zdravilo?