Eh... utiševalec pravi da je to navadna gripica.Italija nove smrti danes.
+368
Ne vem kaj naj komentiram... strašno.
Sorry utiševalec, mogoče še bom velikokrat to citiral, ampak tvoje izjave izpred par dni mi ne dajo miru...
Eh... utiševalec pravi da je to navadna gripica.Italija nove smrti danes.
+368
Ne vem kaj naj komentiram... strašno.
Pazljivo, js sm že klopa fasal včeraj.Popoldne sem ležal v travi in videl tri mahmal.
Iluzija. Če ne bo proizvodnje, če ne bo futra, si lahko dnar vsi v rit vtaknejo.Zakaj se delaš norca? Sam imam dovolj dela, toda če pride do krize, ker se je svoj čas vse vlagalo v Azijo bom moral še vedno plačevati prispevke, ti in ostali v JS pa boste brez skrbi.
Ne skrbi...pod statistiko boš še vedno v Covid-19 mapci ;(Pazljivo, js sm že klopa fasal včeraj.
Zadnji cajt, da se je izločil (?) s svojimi nebulozamiEh... utiševalec pravi da je to navadna gripica.
Sorry utiševalec, mogoče še bom velikokrat to citiral, ampak tvoje izjave izpred par dni mi ne dajo miru...
A je kuga (in virus) prišla sama od sebe iz Kitajske v Evropo?
Hint: trgovina. Le kdo je trgoval?
mislim da ni več vprašanje ali bodo presegli njihove uradne cifre ali ne ampak kdaj jih bodo presegli.Če bo šlo tako naprej, bodo italijani kmalu "posekali" kitajce pri št. umrlih za Covid-19.
Ne bodi dvoličen. Si tole napisal na Iskrinem računalniku ali mobilcu?Nima veze kdo je kam določeno bolezen prinesel, dejstvo je da so kitajci navadni svinjarji brez osnovnih higienskih minimumov, zato se vso sranje tam sproducira. To golazen bi bilo potrebo na globalnem nivoju izkuljučiti in se naj gredo lastno, samozadostno gospodarstvo. Vi pa jih kar podpirajte pa čimveč online naročajte
Teorije zarot?Prej bi rekel, da so Kitajcem tale virus podtaknili. Baje da je v Vuhanu laboratorij in gladko so jim lahko ravno v tem mestu podtaknili (ve se kdo), ker je zelo prikladno zaradi njihovega laboratorija.
Za koji kuratz pa potem prihajajo ameriški vojaki na Nizozemsko, na vojaške vaje, ki naj bi trajale od Februarja do Junija. Vse skupaj zelo smrdi in Kitajci so zelo primerni za grešnega kozla.
Nima veze kdo je kam določeno bolezen prinesel, dejstvo je da so kitajci navadni svinjarji brez osnovnih higienskih minimumov, zato se vso sranje tam sproducira. To golazen bi bilo potrebo na globalnem nivoju izkuljučiti in se naj gredo lastno, samozadostno gospodarstvo. Vi pa jih kar podpirajte pa čimveč online naročajte
do researchKakorkoli, še enkrat. Prepričan sem, da je zadeva načrtovana, organizirana in vodena. Zanimivo tudi, da je celotna EU v kurtzu in panika povsod, Boris Johnson pa ne jjebe žive sile. Bla, bla... Kaj je z Rusijo in ostalimi?