Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.552
927
113
Če bo šlo tako naprej, bodo italijani kmalu "posekali" kitajce pri št. umrlih za Covid-19.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A je kuga (in virus) prišla sama od sebe iz Kitajske v Evropo?
Hint: trgovina. Le kdo je trgoval?

Nima veze kdo je kam določeno bolezen prinesel, dejstvo je da so kitajci navadni svinjarji brez osnovnih higienskih minimumov, zato se vso sranje tam sproducira. To golazen bi bilo potrebo na globalnem nivoju izkuljučiti in se naj gredo lastno, samozadostno gospodarstvo. Vi pa jih kar podpirajte pa čimveč online naročajte :fredi:

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Nima veze kdo je kam določeno bolezen prinesel, dejstvo je da so kitajci navadni svinjarji brez osnovnih higienskih minimumov, zato se vso sranje tam sproducira. To golazen bi bilo potrebo na globalnem nivoju izkuljučiti in se naj gredo lastno, samozadostno gospodarstvo. Vi pa jih kar podpirajte pa čimveč online naročajte :fredi:
Ne bodi dvoličen. Si tole napisal na Iskrinem računalniku ali mobilcu?

Bi pa rad slišal kaj danes govorijo goveda iz MOP (ministrstvo za okolje in prostor), ki so se nam leta 2008 smejali v glavo, ko smo se upirali vodnim zadrževalnikom za poplavno varnost Lj. in jim govorili da moramo biti samooskrbni.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.963
7.300
113
Prej bi rekel, da so Kitajcem tale virus podtaknili. Baje da je v Vuhanu laboratorij in gladko so jim lahko ravno v tem mestu podtaknili (ve se kdo), ker je zelo prikladno zaradi njihovega laboratorija.
Za koji kuratz pa potem prihajajo ameriški vojaki na Nizozemsko, na vojaške vaje, ki naj bi trajale od Februarja do Junija. Vse skupaj zelo smrdi in Kitajci so zelo primerni za grešnega kozla.

BTW - Bergamo, Milano in mislim da Cremona je italijanski industrijski trikotnik. Tam je industrija najbolj gosto naseljena v Evropi in verjamem da tudi ljudje. Tudi zelo primerno za največje sranje ali žarišče v Evropi.

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
Prej bi rekel, da so Kitajcem tale virus podtaknili. Baje da je v Vuhanu laboratorij in gladko so jim lahko ravno v tem mestu podtaknili (ve se kdo), ker je zelo prikladno zaradi njihovega laboratorija.
Za koji kuratz pa potem prihajajo ameriški vojaki na Nizozemsko, na vojaške vaje, ki naj bi trajale od Februarja do Junija. Vse skupaj zelo smrdi in Kitajci so zelo primerni za grešnega kozla.
Teorije zarot?

ce je ze kaj na tem, so virus ukradli Kitajci v Kanadi...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.963
7.300
113
Pa ne more virus kar tako uiti iz laboratorija. Ni to mačka ali pes. Ne me sprehajat. Ameri jjebejo cel svet. Poglej Iran, Venezuelo, Sirijo, Irak, Kubo itd, itd...
Ma prepričan sem da je vse organizirano in vodeno.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Glede na Kitajski "odboj" bi prej mislil, da je to za zbit USA in EU na dno in prevzet vse skup.

Mogoče smo pa nasedli na tiste posnetke ljudi skup padat na ulici. Pa vreče v kateri so trpali trupla tudi otrok po 2-3 komade, ki naj skoraj ne bi zbolevali. Virus je ravno prav, da vse premeša pa ne uide iz "nadzora".

V "parih" tednih prit od neverjetno razsežne epidemije do skoraj nič okužb dnevno? Hmmm... :zavijazocmi:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in navlixx

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83

Odličen post... tole bi dodal:

• Všeč mi je
Reactions: AvtoFun in cappy

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Na Kitajskem imajo aplikacijo ki ti na mobilnem telefonu pokaže kje so okuženi in kje se gibljejo. Se lahko preprosto izogneš.
Malo si poglej videje na YT kako to tam poteka. Kot da je vojna.

• Všeč mi je
Reactions: mirsi

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.963
7.300
113
Kakorkoli, še enkrat. Prepričan sem, da je zadeva načrtovana, organizirana in vodena. Zanimivo tudi, da je celotna EU v kurtzu in panika povsod, Boris Johnson pa ne jjebe žive sile. Bla, bla... Kaj je z Rusijo in ostalimi?

masevc

Guru
2. sep 2007
3.513
892
113
Kakorkoli, še enkrat. Prepričan sem, da je zadeva načrtovana, organizirana in vodena. Zanimivo tudi, da je celotna EU v kurtzu in panika povsod, Boris Johnson pa ne jjebe žive sile. Bla, bla... Kaj je z Rusijo in ostalimi?
do research

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Še pomnite bagre, ki so se vrtili v krogu brez da bi kaj delali, ko so gradili bolnice? :p

Dva buldožerja bi zrihtala za tiste montažne v 1 urci vse.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.963
7.300
113
Vedno se lahko vprašaš samo to, kdo največ pridobi, če evropsko in kitajsko gospodarstvo počepne.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.978
-391
113
uf, ocitno sm ze tahujsega, k mate cas delat teorije zarot...

ker seveda se virus ne more sam od sebe pojavit.

za ene bojo kitajci, za ene usa, za druge rusija, za tretje muslimani, za kaksnega verjetno celo JJ ali Kucan... lepo je imeti dezurnega sovraznika. vse nejasnosti so kar naenkrat resene.

zeeehhh...