A je kuga (in virus) prišla sama od sebe iz Kitajske v Evropo?Aja? Iz kje je prišla kuga v 14 st? Iz kje je prišel virus?
Hint: trgovina. Le kdo je trgoval?
A je kuga (in virus) prišla sama od sebe iz Kitajske v Evropo?Aja? Iz kje je prišla kuga v 14 st? Iz kje je prišel virus?
Dej mal razmisl zakaj. Pa a se nisi odstranu iz teme?Je pa zanimivo, da so trenutno največji krivci za razširitev virusa krivi zdravstveni delavci in učitelji. Ćez mesec dni pa bodo zopet pametovali o povišku.
Po tem si v tej temi naklepal 4 poste.Jaz se umikam iz te teme, ker si nekateri zakrivajo oči.
Je pa zanimivo, da so trenutno največji krivci za razširitev virusa krivi zdravstveni delavci in učitelji. Ćez mesec dni pa bodo zopet pametovali o povišku.
Ne se preveč slepit. Če se bo zadeva še malo bolj razpelala, bodo imeli dovolj dela edino pogrebniki .Zakaj se delaš norca? Sam imam dovolj dela, toda če pride do krize, ker se je svoj čas vse vlagalo v Azijo bom moral še vedno plačevati prispevke, ti in ostali v JS pa boste brez skrbi.
Jaz sem ravno prej videl 4 naenkrat v istem "kadru"btw, a kaj pogledate v nebo? nobenega aviona.... cisto nebo...
Ne, da slabo, sploh ne berem. Kje je bilo to objavljeno? A sedaj objavljajo tudi taksne bi rekl, da osebe stvari?Slabo berete. Tip je že nasankal ker je v zelo nezavidljjivem položaju na aparatih.
Jaz sem ravno prej videl 4 naenkrat v istem "kadru"
Prejšnji teden je najuglednejši kitajski strokovnjak za epidemiologijo Zhong Nanshan sodeloval na spletni konferenci z evropskim društvom za bolezni dihal. Kolegom je pojasnil, kako se je s koronavirusom bojevala Kitajska. Triinosemdesetletni strokovnjak, ki je pred 17 leti odkril sars, zdaj predvideva, da bo pandemija trajala do junija, če se bodo države, ki jih je bolezen najhuje prizadela, resno lotile ustavljanja virusa. »Če temu ne bodo namenile dovolj pozornosti in ne bodo dovolj odločno posredovale, bi lahko pandemija trajala še dlje,« je dejal Zhong, ki ostaja pri oceni, da bodo imeli na Kitajskem covid-19 pod nadzorom do konca aprila.
No to pa sigurno niso dnevne številke kot so pri navadni gripi.Italija nove smrti danes.
+368
Ne vem kaj naj komentiram... strašno.
btw, a kaj pogledate v nebo? nobenega aviona.... cisto nebo...
Muziko bi lah vseen mal boljšo izbral.....Legenda.