Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Trenutno stanje je podobno vojnemu stanju, izredne razmere. Kdaj v zgodovini pa je katera država, med ali po vojni plačevala položnice privatnikom?
Tole je že malce brez veze, dobičke pospravt, izgube pa nacionalizirat. Ponavad je bilo obtatno.

Niso vsi privatniki "bogataši"... Eni živijo iz meseca v mesec, pa so srečni, da lahko plačajo vse prispevke, položnice... Zdaj pa bo vse zaprto... A potem vojno stanje pomeni zate, da naj "pocrkajo" firme, ki niso bogate? :sprasujemse:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.878
6.535
113
Trenutno stanje je podobno vojnemu stanju, izredne razmere. Kdaj v zgodovini pa je katera država, med ali po vojni plačevala položnice privatnikom?
Tole je že malce brez veze, dobičke pospravt, izgube pa nacionalizirat. Ponavad je bilo obtatno.

Kot da ne bi ravno včeraj iz ene krize prišli. :oops1: kdo nasrka? Jaka muda firmo dol zapret pa folk na cesto dat, se preden stroški preveč narastejo, sploh če bo celotno breme na privatnikih. Od kdaj država ne pomaga gospodarstvu tako ali drugače, da do tega ne pride?

• Všeč mi je
Reactions: tofsy

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Se smo ugotovili že zdavnaj, da sedaj bodo samo še napol krepane se lotili testirat.

Ostali padejo iz statistik.

• Všeč mi je
Reactions: navlixx

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Žalostno da se briše da so za vse skupaj krivi Kitajci tako kot za kugo.
Prjatu, krivi smo MI VSI, ker se ne odpovemo poceni letalskim letom, ker se ne odpovemo poceni delovni sili, ker se ne odpovemo poceni (in zdaj tudi že kvalitenim) izdelkom.
Verjetno si zgornje zapisal na računalniku ali mobilcu "Engineered and Manufactired in Slovenia" knede?

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.878
6.535
113
No tako:

Babice pa dediji v akcijo... Vse za brez veze se tle dajemo po karantenah in izolacijah...