Bojim? Ahhh dej no...
24ur glej naprej, pa uživaj. Lep večer
jest? 24ur?? ne me zalit no.
ceprav bi pricakoval da ravno tam iscejo razne teorije.
Bojim? Ahhh dej no...
24ur glej naprej, pa uživaj. Lep večer
dechatlon ima pijaco! pa energijske cokoladke
rusija je ustavila železniki promet letala letajo omejeno šole so pozivali da se zaprajo za 14 dni... imajo nekje 60 okuženih. se je pa lepo pokazalo da kljub sosedi kitajski niso fasali tako kot ima primorska pri nas najmanj primerov pa zraven italije pa vsak dan so njihove horde ropale naše trgovine... kaj sedaj s tem, znalci?Kakorkoli, še enkrat. Prepričan sem, da je zadeva načrtovana, organizirana in vodena. Zanimivo tudi, da je celotna EU v kurtzu in panika povsod, Boris Johnson pa ne jjebe žive sile. Bla, bla... Kaj je z Rusijo in ostalimi?
Kakor razumem bodo samo živilske trgovine odprte sedaj. Se pravi v celem City Park bo samo Spar odprt?
Eh... utiševalec pravi da je to navadna gripica.
Sorry utiševalec, mogoče še bom velikokrat to citiral, ampak tvoje izjave izpred par dni mi ne dajo miru...
Nesreča nikoli ne pride sama.Sedaj pa še resno: Vse novice Slovenske tiskovne agencije STA so v mobilni aplikaciji sedaj dostopne vsem in ne samo naročnikom.
Povsod, prodajajo jih v kompletu s kremo in flajštrom za rit.
šivanko v roke...lahko jih tudi zelepiš s selotejpom. nikoli jih nisem videl v hoferju je pa res da sem malo tam.Ne vem če je to joke ali resno? Trenutno so se mi strgale, trgovine se zapirajo, tako da po moje je samo še Hofer opcija. V karanteni je treba na zrak.
ruzak pa kemnje noter pa tekanje okoli hiše... vse kar rabiš je domišljija.Jaz bi rabil decathlon rabim robo da mi mulca ne požreta živcev in podreta bajte.
Zdaj imaš idealno priložnost da jih pravilno usmeriš... beri vzgojiš.Jaz bi rabil decathlon rabim robo da mi mulca ne požreta živcev in podreta bajte.
OPOZORILO !!!!!!!!
Če se vas v teh dnevih loteva bilo kakšna bolečina ne jemljite IBUPROFENA (BRUFEN.....) ker v kombinaciji z Corona virusom in tem zdravilom vam zjebe pljuča do konca, informacija iz Italije kjer so to zdravilo predpisovali ljudem ,se je za marsikoga končalo tragično.
Se prav smejim, ko mladino sedaj še bolj spodbujajo k "uporabi mobilnih naprav"...ruzak pa kemnje noter pa tekanje okoli hiše... vse kar rabiš je domišljija.