Seveda lahko prideš do PCR, samoplačniško. Če si tega res tako želiš in ni spet ena od virtualnih blodenj, je to najmanjša malenkost. Lahko ti prispevam 10€.
Ampak vsak izgovor je dober..
Seveda lahko prideš do PCR, samoplačniško. Če si tega res tako želiš in ni spet ena od virtualnih blodenj, je to najmanjša malenkost. Lahko ti prispevam 10€.
Spet nabijaš Andy. Pokliči zdravnico, da te grlo boli in da imaš vročino. 99% te bo poslala na PCR. Če ne si ga plačaj. PCR bo sigurno pokazal prisitnost virusa. Če zdaj tega ne storiš pa res dokažeš da si en sam trol, da ne uporabim kake druge besede.Moja tamala je bila v petek zvecer potrjeno pozitivna na PCRju. Na hitrih testih negativna. Omicron, kaj pa drugega. Dobila v razredu, plus se nekaj sosolk, tik preden se je za 10 dni zaprl sola.
Rahlo bolece grlo, dve noci 38'C, zdajle se smrka.
Meni ni nic. Nic od nic. Se do usranega PCRja ne morem priti, ker nimam simptomov in te ne dajo na PCR test, ce nimas simptomov, tudi ce imas Omicron doma. Hitri testi so negativni. Zopet adijo P v PCTju.
Bil sem v trodnevnem kontaktu z grand daddy sevom, z alfa sevom, z delta sevom, Omicron imam doma, pa nikoli nic.
Evo dam se jst 10 eur. Sam hocmo pol pcr javno tlele gor.Seveda lahko prideš do PCR, samoplačniško. Če si tega res tako želiš in ni spet ena od virtualnih blodenj, je to najmanjša malenkost. Lahko ti prispevam 10€.
Pocakaj se kak dan. Jaz sem se tudi v soboto cez dan se hvalil, da ne more noben nic azri iz zenice, zvecer pa ze zbolel. Pcrja zdele se ne rabis. Pocakaj se kak dan na simptome, potem pa gres. Pa dobis ga bp, samo ne brez hitrih testov in brez simptomov. Pocakaj se 48h.Moja tamala je bila v petek zvecer potrjeno pozitivna na PCRju. Na hitrih testih negativna. Omicron, kaj pa drugega. Dobila v razredu, plus se nekaj sosolk, tik preden se je za 10 dni zaprl sola.
Rahlo bolece grlo, dve noci 38'C, zdajle se smrka.
Meni ni nic. Nic od nic. Se do usranega PCRja ne morem priti, ker nimam simptomov in te ne dajo na PCR test, ce nimas simptomov, tudi ce imas Omicron doma. Hitri testi so negativni. Zopet adijo P v PCTju.
Bil sem v trodnevnem kontaktu z grand daddy sevom, z alfa sevom, z delta sevom, Omicron imam doma, pa nikoli nic.
Sej to bom naredil. Bom naštel nekaj simptomov, ki jih je imela tamala.Spet nabijaš Andy. Pokliči zdravnico, da te grlo boli in da imaš vročino. 99% te bo poslala na PCR. Če ne si ga plačaj. PCR bo sigurno pokazal prisitnost virusa. Če zdaj tega ne storiš pa res dokažeš da si en sam trol, da ne uporabim kake druge besede.
Ne se Presneto no. Pocakaj se malo, kaj si neucakan tok.Sej to bom naredil. Bom naštel nekaj simptomov, ki jih je imela tamala.
Hitri testi so (bili) vsi negativni, pri tamali in pri obeh nama.Pocakaj se kak dan. Jaz sem se tudi v soboto cez dan se hvalil, da ne more noben nic azri iz zenice, zvecer pa ze zbolel. Pcrja zdele se ne rabis. Pocakaj se kak dan na simptome, potem pa gres. Pa dobis ga bp, samo ne brez hitrih testov in brez simptomov. Pocakaj se 48h.
Bom počakal, kot praviš.Ne se Presneto no. Pocakaj se malo, kaj si neucakan tok.
Sej to bom naredil. Bom naštel nekaj simptomov, ki jih je imela tamala.
Ja ampak ti se simptomov nimas, inkubacijska pa lahko se traja.
Konkretni primer - osnovnošolec v karanteni zaradi rizičnega stika, se testiral vsakodnevno (bolj zaradi firbca, kot nuje), pozitiven test šele sedmi dan (ko so prišli tudi prvi simptomi, sicer blagi in neproblematični).Če je omikron je inkubacijska doba dokaj kratka, 3 dni v povprečju pravijo raziskave. 5 dni je max. če ni do sedaj zbolel oz. pokazal simptomov jih najbrž tudi ne bo. Če rabi potrdilo naj gre čimprej na PCR, ker se tudi čakalne dobe podalšujejo in na enih mestih bo okmalu treba čakat 2 dni za testiranje + potem do 2 dni na rezultat.
Skoda ker nisi šel na boosterja bi bilo azra iz zenice + USA vs omicronAja ves kaj je bil pri meni najbolj zgodnji simptom. Utrip v mirovanju mi je sel iz 60 na 80-90, ko da se je telo zacelo matrati proti necemu. (Imam smartwatch ki non stop meri)
Ja povabi ga na kavico in 6packa !Andy bo spet skozi padel.
Tak da za Pag se bo treba potruditi.
Nič Andy, pri meni že spet ženo kuha, prebolela delto v začetku decembra, sedaj pa kot kaže omikron,
Pfizer 3x še pa kar drži, ali pa sem naravno odporen, kdo bi vedel.
Lažeš, kradeš, bolhe ješ ?Spet nabijaš Andy. Pokliči zdravnico, da te grlo boli in da imaš vročino. 99% te bo poslala na PCR. Če ne si ga plačaj. PCR bo sigurno pokazal prisitnost virusa. Če zdaj tega ne storiš pa res dokažeš da si en sam trol, da ne uporabim kake druge besede.