Vedno da lahko 80 eur za pcr in cau.Andy očitno ne bo prišel do potrdila o prebolevnosti, zadnji vlak je zamudil danes, po novem gre tako:
Skratka če nimaš simptomov, potem ti ostane samo HAT pozitiven test kot pogoj za PCR, če pa je HAT negativen nimaš kaj, si uradno negativen.
Sami pametnjakoviči, ko ste vsi zboleli in obležaliUstna vodica....nemejebat....sej do tja je blo še OK, med pa vitamini, sam ustna vodica....Kariesa ne bo, pa dlesni bodo OK, kaj ma pa to z virusi pa ne vem....
Mocno dvomim, ker rabis samoplacniski pcr za potovanja.Tudi z negativnim HAT si bil lahko poslan na PCR, pač po presoji os. zdravnika in rizičnosti situaciji. Sedaj to avtomatično pade.
Po drugi strani pa sedaj tudi s simptomi vedno potrujejo HAT in šele potem PCR.
R0KY, mislim da se bo tudi to spremenilo oz. nekje so že te dni ukinili samoplačniške teste. Recimo sedaj traja že 48h da dobiš rezultat, tako da je že za pogoj PCT neuporabno.
Raje sem v kontaktu s 17imi sevi, kot, da bi bil ti. Spelji se jamrat kam drugam, pa ne pozabit grgrat ustne vodice vmes.Sami pametnjakoviči, ko ste vsi zboleli in obležali
Bil sem v tesnem stiku z vsemi 4 sevi, nikoli nič. Kaj je zdaj bolje?
Raje sem v kontaktu s 17imi sevi, kot, da bi bil ti. Spelji se jamrat kam drugam, pa ne pozabit grgrat ustne vodice vmes.
In potem ima tak še otroke.
Zarad ustne vodice si ti še kr zdrav k riba? Cepec. Dej ne smeši se no.Sami pametnjakoviči, ko ste vsi zboleli in obležali
Vidim, da nimaš pojma pomena antibakterijske ustne vode pri Omicronu. Tako kot za marsikatero stvar.Zarad ustne vodice si ti še kr zdrav k riba? Cepec. Dej ne smeši se no.
Ker antiwaxer ne bo nasel nacina kako priti do pcr s fake hitrim testom. Le kje bi ga dobil…Andy očitno ne bo prišel do potrdila o prebolevnosti, zadnji vlak je zamudil danes, po novem gre tako:
Skratka če nimaš simptomov, potem ti ostane samo HAT pozitiven test kot pogoj za PCR, če pa je HAT negativen nimaš kaj, si uradno negativen.
Ti si našopan z vsem živim, kako veš kaj ti pomaga, če ti sploh kaj. Lani je bil d vitamin, dons je ustna vodica, božepomozi kva bo jutr.Vidim, da nimaš pojma pomena antibakterijske ustne vode pri Omicronu. Tako kot za marsikatero stvar.
Mogoče nas odreši, da spije pol litra tiste vodice in bo mir za en čas. Tako glup, da se ga še virus ogne.Ti si našopan z vsem živim, kako veš kaj ti pomaga, če ti sploh kaj. Lani je bil d vitamin, dons je ustna vodica, božepomozi kva bo jutr.
Kje pa gledas?Včeraj se je dejansko število sprejetih v bolnišnice prvič opazno dvignilo napram povprečju zadnjih tednov. Ni pa to še trend ker bi moralo trajat sedaj več dni s takimi številkami. Tudi če je trend zaenkrat ne izkazuje neke velike rasti. Vprašanje tudi koliko je realno sprejetih zaradi covida, pri trenutni pojavnosti virusa je delež sprejetih pozitivnih zaradi drugih razlogov lahko že opazno velik.
Andy očitno ne bo prišel do potrdila o prebolevnosti, zadnji vlak je zamudil danes, po novem gre tako:
Zmogljivosti PCR-testiranja so omejene, opozarjajo strokovnjaki, češ da smo že zdaj na zgornji meji.
Ti pa si promiskuiteten. Kako kaj žena gleda na tvoje tesne stike?Sami pametnjakoviči, ko ste vsi zboleli in obležali