Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Andy, te pac reci zdravniku da imas simptome? Dvomim da te bo prvo povabil v ordinacijo na pregled, na PCR pa te itak kr v avtu resijo, pa nihce niti ne pogleda “zdravtsvenega stanja” testiranega.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.375
113
Andy, te pac reci zdravniku da imas simptome? Dvomim da te bo prvo povabil v ordinacijo na pregled, na PCR pa te itak kr v avtu resijo, pa nihce niti ne pogleda “zdravtsvenega stanja” testiranega.
Andy bo spet skozi padel.
Tak da za Pag se bo treba potruditi.

Nič Andy, pri meni že spet ženo kuha, prebolela delto v začetku decembra, sedaj pa kot kaže omikron,

Pfizer 3x še pa kar drži, ali pa sem naravno odporen, kdo bi vedel.

• Všeč mi je
Reactions: sandra

damirj

Guru
9. maj 2012
5.341
2.429
113
Moja tamala je bila v petek zvecer potrjeno pozitivna na PCRju. Na hitrih testih negativna. Omicron, kaj pa drugega. Dobila v razredu, plus se nekaj sosolk, tik preden se je za 10 dni zaprl sola.
Rahlo bolece grlo, dve noci 38'C, zdajle se smrka.

Meni ni nic. Nic od nic. Se do usranega PCRja ne morem priti, ker nimam simptomov in te ne dajo na PCR test, ce nimas simptomov, tudi ce imas Omicron doma. Hitri testi so negativni. Zopet adijo P v PCTju.

Bil sem v trodnevnem kontaktu z grand daddy sevom, z alfa sevom, z delta sevom, Omicron imam doma, pa nikoli nic.

Zgleda nekaj ne delaš prav...

Priponke

• pwr751.jpg
    pwr751.jpg
    83,9 KB · Ogledi: 120
  • Ljubezen
  • Haha
Reactions: Ginginova in zino

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.153
113
Meni ni nic. Nic od nic. Se do usranega PCRja ne morem priti, ker nimam simptomov in te ne dajo na PCR test, ce nimas simptomov, tudi ce imas Omicron doma. Hitri testi so negativni. Zopet adijo P v PCTju.
Seveda lahko prideš do PCR, samoplačniško. Če si tega res tako želiš in ni spet ena od virtualnih blodenj, je to najmanjša malenkost. Lahko ti prispevam 10€.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.008
6.183
113
Moja tamala je bila v petek zvecer potrjeno pozitivna na PCRju. Na hitrih testih negativna. Omicron, kaj pa drugega. Dobila v razredu, plus se nekaj sosolk, tik preden se je za 10 dni zaprl sola.

Bil sem v trodnevnem kontaktu z grand daddy sevom, z alfa sevom, z delta sevom, Omicron imam doma, pa nikoli nic.
Spet nabijaš Andy. Pokliči zdravnico, da te grlo boli in da imaš vročino. 99% te bo poslala na PCR. Če ne si ga plačaj. PCR bo sigurno pokazal prisitnost virusa. Če zdaj tega ne storiš pa res dokažeš da si en sam trol, da ne uporabim kake druge besede.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com

Pocakaj se kak dan. Jaz sem se tudi v soboto cez dan se hvalil, da ne more noben nic azri iz zenice, zvecer pa ze zbolel. Pcrja zdele se ne rabis. Pocakaj se kak dan na simptome, potem pa gres. Pa dobis ga bp, samo ne brez hitrih testov in brez simptomov. Pocakaj se 48h.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Spet nabijaš Andy. Pokliči zdravnico, da te grlo boli in da imaš vročino. 99% te bo poslala na PCR. Če ne si ga plačaj. PCR bo sigurno pokazal prisitnost virusa. Če zdaj tega ne storiš pa res dokažeš da si en sam trol, da ne uporabim kake druge besede.
Sej to bom naredil. Bom naštel nekaj simptomov, ki jih je imela tamala.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.104
4.097
113
Pocakaj se kak dan. Jaz sem se tudi v soboto cez dan se hvalil, da ne more noben nic azri iz zenice, zvecer pa ze zbolel. Pcrja zdele se ne rabis. Pocakaj se kak dan na simptome, potem pa gres. Pa dobis ga bp, samo ne brez hitrih testov in brez simptomov. Pocakaj se 48h.
Hitri testi so (bili) vsi negativni, pri tamali in pri obeh nama.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Kam si padel andy, da ynosa poslušaš za nasvete? :)

čez par dni boš že po Pagu iskal folk brez maske?

• Haha
Reactions: sandra

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Ja ampak ti se simptomov nimas, inkubacijska pa lahko se traja.

Če je omikron je inkubacijska doba dokaj kratka, 3 dni v povprečju pravijo raziskave. 5 dni je max. če ni do sedaj zbolel oz. pokazal simptomov jih najbrž tudi ne bo. Če rabi potrdilo naj gre čimprej na PCR, ker se tudi čakalne dobe podalšujejo in na enih mestih bo okmalu treba čakat 2 dni za testiranje + potem do 2 dni na rezultat.