Človek ti razloži, ti pa še kar naprej...Ne iščem polnih bolnic, samo tam ni nobene histerije in lajf teče normalno kot prej. Bolnice pa niso nič bolj polne kot običajno.
Me za vsakega ampak zaradi cepiva jih umre BISTVENO maj kot zaradi anticepilske propagande !!Tebe nič ne peče, ko umre en zaradi cepljenja? kak 23 letnik recimo?
Zakaj? Komu sem kdaj rekel da se NE SME cepit?
Me za vsakega ampak zaradi cepiva jih umre BISTVENO maj kot zaradi anticepilske propagande !!
zaradi takih, jih je na forumu precej, ki v tednu dni uspejo napolni 26 strani teme "Zakaj se ne cepit"
če bi bili blizu 70%, se sedaj ne bi pogovarjali, kako nas bodo zapirali, ampak bi razmišljali, kako boo jeseni uživali na kakšnem koncertu...
tega nisi napisal direktno, indirektno pa vsekakor. zagovarjaš ne cepljenje populacije pod 50 sploh.Zakaj? Komu sem kdaj rekel da se NE SME cepit?
daj bog da se ti riječi pozlate. torej 200 manj na dan, to je to. a to zate ni dovolj?Če bi bili blizu 70% precepljenosti bi bila številka danes cca. 400-500 okuženih namesto 700, pa v bolnišnicah bi bilo 30% manj ljudi. In ne, tisti ki se danes sprašujete to se tudi takrat nebi spraševali kako uživat jesen, ampak bi se spraševali zakaj nismo 90% precepljeni.
BISTVENO manj celotne populacije, ali primerljive?Me za vsakega ampak zaradi cepiva jih umre BISTVENO maj kot zaradi anticepilske propagande !!
daj bog da se ti riječi pozlate. torej 200 manj na dan, to je to. a to zate ni dovolj?
še enkrat, pikec ne buba, posledic ni, stane nič, in zato 200 manj na dan...
zaradi takih, jih je na forumu precej, ki v tednu dni uspejo napolni 26 strani teme "Zakaj se ne cepit"
če bi bili blizu 70%, se sedaj ne bi pogovarjali, kako nas bodo zapirali, ampak bi razmišljali, kako boo jeseni uživali na kakšnem koncertu...
Ko bo folk začel resno množično zbolevat in umirat bodo vrste za cepljenje polne anticepilcev. Tako da strategija cepljenja je lahko tudi taka. Radikalna, ampak delujoča. Mora pa se začet usresničevat t.i. "črni scenarij".najbolje je, da se prepustimo in imamo lockdowne in to covid sranje še par let. A to vam ustreza, ali imate kakšne druge predloge?
najbolje je, da se prepustimo in imamo lockdowne in to covid sranje še par let. A to vam ustreza, ali imate kakšne druge predloge?
Ja pa polne bolnice pa vsi ostali bolniki zaradi necepljenih idiotov brez diagnoz in zaradi tega v trugah A res to želiš? No pol se pa pejmo, da se omeji število kovidnih postelj na število, ki ne onemogoča dela drugih vej medicine in da imajo cepljeni prednost pri sprejemu.Če cepljenje v 90%+ prepreči težji potek, si bo vsak sam kriv, če ga zvije pa ne bo cepljen.
Ja pa polne bolnice pa vsi ostali bolniki zaradi necepljenih idiotov brez diagnoz in zaradi tega v trugah A res to želiš? No pol se pa pejmo, da se omeji število kovidnih postelj na število, ki ne onemogoča dela drugih vej medicine in da imajo cepljeni prednost pri sprejemu.