kako bo mladina imela čas za druženje v lokalih in disotekah če jih bodo pa zaprli?
sem jaz danes tudi eno z rokavicami videl... jih je tam pri zelenjavi jemala. pa ker je bilo pri zelenjavi 5 ljudi ni šla tja.Paničar Rambo v shoppingu
predlog koga ima NIJZ na mizi? WHOja? ker če koga drugega potem je ta predlog vreden manj kot 4 slojni wc papir? Po zadnjih inforamcijah, ki sem jih dobil NIJZ dela po navodilih WHOja tako kot recimo ostale članice EUja, ampak ja smo videli že tu na alterju da smo država kjer se 90% ljudi poleg rednega dela v prostem času ukvarja tudi z infektologijo in virologijo
Ljudi, ki so obupali in šli na koncu mimo NIJZ ... ne mislit, da so šli kar direktno v medije in ministrskemu predsedniku.
Kot sem napisal. Najprej so predlog poslali NIJZ, ker ni bilo odziva so šli pač mimo... do "višjih inštanc".twiteraš piše da ima NIJZ na mizi že več tednov predlog, to kar si ti prilimal ima današnji datum???
Ni bilo več tednov nazaj, pač pa že dlje časa, pa jih pač ni nihče upošteval.se pravi , več tednov nazaj, ko virusa pri nas sploh ni bilo so infektologi predlagali zaprtje javnih ustanov in reduciranje javnega življenja?
Jest že skor 2 leti čakam, pa imam občutek, da bom kmalu dobil obvestilo, da bo prestavljeno
Js sm pa že peti teden doma na bolniški. V torek bi moral imeti operacijo kolena, pa so me danes klicali, da imam preklicano do nadaljnega.
Bedno mi je, ker sem bolj ko ne prikovan na kavč in zgleda se ga še neki časa ne bom losal...
lej kakor koli obrneš zadeva bi prišla do nas, tako kot je v švici in avstriji in povsod po EU, dokaz, koliko smo dejansko pripravljeni na izredne razmere, noben apel ne pomaga , če imaš okoli sebe ljudi , ki ignorira navodila,
tale link si poglej, imaš države kjer naj bi bilo zdravstvo v sami špici sveta in niti niso sosednje države Italije pa jim je stvar ušla izpod nadzora, tako, da počasi mi grejo na jetra neki twiteraši, ki bi virus zdravili z antibiotiki, kot je nekdo pred menoj napisal, če ne bi bilo neta sploh ne bi vedel kaj imamo , in dejansko ali mislite da v 80ih ni bilo nobenega " skrivnostnega" virusa, pe nedolgo nazaj so ljudje umirali za "hitrimi pljučnicami" predno smo lahko postavili diagnozo raka pljuč
Coronavirus Update (Live): 138,507,219 Cases and 2,978,182 Deaths from COVID-19 Virus Pandemic - Worldometer
Live statistics and coronavirus news tracking the number of confirmed cases, recovered patients, tests, and death toll due to the COVID-19 coronavirus from Wuhan, China. Coronavirus counter with new cases, deaths, and number of tests per 1 Million population. Historical data and info. Daily...www.worldometers.info