Lej, v trgovini ne rabis pct. V cerkvi baje tudi ne. V soli tudi ne. V sluzbi ne.In kako naj potem normalen drzavljan verjame v dobrobamernost vlade in ukrepov?
Saj tukaj nima vlada nič, ustavno sodišče je povedalo da je politična svoboda (pravica do protestov) in verska svoboda nekaj, kar se posebno varuje.In kako naj potem normalen drzavljan verjame v dobrobamernost vlade in ukrepov?
v cerkvi se tudi odpira lape.Lej, v trgovini ne rabis pct. V cerkvi baje tudi ne. V soli tudi ne. V sluzbi ne.
V restavraciji rabis, ker imas maul odprt, masko dol, ker pac jes.
Meni je to cisto jasno.
Vlada RS: najprej bomo zaprli šole in s tem prisilili še kup staršev, da ostajajo doma ter s tem reševali necepljene starejše.Končno malo razuma v MSM.
Opravičilo našim otrokom, domnevnim morilcem dedkov in babic, od katerih smo leto in pol zahtevali, da varujejo ostale, namesto da bi mi ostali varovali njih in jih nepopravljivo prikrajšali za njihovo normalno otroštvo.
Ti v 5 svojih življenjih ne bi dojel, kaj jaz zagovarjam, ker imaš vsakih 5 min reset spomina.jest5 zgleda da. Edino če ni?
Darjan jaz ne vem, če se norca delaš ali res ne vidiš razlike, malo me že skrbi, ker si drugače ok.v cerkvi se tudi odpira lape.
Trgovina, sola, sluzba…to so zivljensko pomembne zadeve, cerkev ni.