Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
IQ avtorja tega zmazka ne seže tako daleč, da bi dojel, da lahko on svoje podatke deli naokoli kolikor mu paše.
Ne sme pa kdorkoli zahtevati od njega in uporabljati teh podatkov

• Všeč mi je
Reactions: bizi in kalbo

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Ampak ok, glupost gor al dol, je vsaj lahko zaustavila “pohod” aplikacije.
Kaj vec nikoga be motijo PCT pogoji in kaj nam s tem zelijo vsilit? Smo se ze vdali?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Mislil sem kot skupnost, kar sprejemamo nekaj kar nam plasila (nesposobna) vlada, svetovalna skupina, ipd. Nihce se vec nic ne sprasuje, polarizirali smo se na cepljene in necepljene…

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
Ampak ok, glupost gor al dol, je vsaj lahko zaustavila “pohod” aplikacije.
Kaj vec nikoga be motijo PCT pogoji in kaj nam s tem zelijo vsilit? Smo se ze vdali?
Če se izvaja to testiranje, ki med asimptomatiki išče pozitivne, potem absolutno ni nobenega razloga, da ne bi testirali tudi že cepljenih.

Vedno bolj gotovo je namreč, da imajo cepljeni ljudje ravno tako ogromne količine virusa v žrelu in nosu.

PCT pogoji so neustrezni in bi morali biti zgolj PT, pri tem, da seveda ni jasno, koliko okužb sploh zares preprečijo in kakšna je njihova epidemiološka korist - a brez testiranja cepljenih so dejansko zgolj segregacijski in diskriminatorni.

Kakšno zaupanje ustvarjajo takšni pogoji, pa je precej očitno in s takim zapuanjem se bitke z virusom ne bo nikakor dobilo in bomo še naprej kot družba propadali.

• Všeč mi je
Reactions: AndY1

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.933
6.008
113
112os45vxme71.jpg
Neodvisni fact checkerji na delu.

Spajky

Guru
7. jun 2017
2.749
667
113
Obala
Mogoče pa je nekaj na tem doli, da se eni sploh ne okužijo tudi pri daljšem stiku z obolelim/okuženim ... energetsko polje :sprasujemse:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.823
2.612
113
Se pač ponavljam.
Tale aplikacija je bila namenjena, da tam kjer je treba PCT, leto preverjajo elektronsko.
Pade na celi črti, ker bo 'kontrola' videla ime in priimek, itd....
Po popravku, so vsi antivaxerji dobili QR kodo, ki kaže, da so Pokljukar, star +75let.

Rešitev: naj izkažejo PCT ustreznost s papirnim potrdilom, ki ga je izdal NIJZ. Je ta po kapricah pooblaščenke?