Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.375
113
Jp
Vse pošlješ na zdravniški pregled in postanejo zdravstveno neprimerni za to delo.
Lahko narediš tudi za debele, pač neki fizični test ki ga morajo opravit.
Sicer mislim da obstaja nekaj takega že pri vojski.

In da ni čisto tak, še dodaš ostala cepljenja.
Pol pa si reši rit če si lahko.

Ampak samo pravim.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.530
2.284
113
Prvic slisim, najdes to kje v kakem zakonu? Potem bi tudi imel pravico, da ne zaposli kadilcev, debelih, ipd?
Razgovori,osebni pogovor s kandidati.... Tam se ponavadi odločijo koga bodo zaposlili.
In ja, dela se selekcija tudi na podlagi vizualnih značilnosti...

In jaz kot delodajalec ne bi zaposlil recimo kadilca. Stalno pavze in problemi z jebenimi čiki

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.188
3.620
113
Marlbor
Razgovori,osebni pogovor s kandidati.... Tam se ponavadi odločijo koga bodo zaposlili.
In ja, dela se selekcija tudi na podlagi vizualnih značilnosti...

In jaz kot delodajalec ne bi zaposlil recimo kadilca. Stalno pavze in problemi z jebenimi čiki
In kako boš ti na podlagi vizualnih značilnosti ugotovil, da je nekdo peder ali pa da ni cepljen? :valjamse:

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.823
2.612
113
Te delodajalec lahko odpusti, če si verižni kadilec - na delovnem mestu?
Te delodajalec lahko odpusti, če se zabavaš s pojočo travico - na delovnem mestu?

Delodajalec zapiše, kaj bo delavec delal. Medicina dela na osnovi teh zahtev izvede teste in preglede. In kdo definira, kaj se gleda za določena dela?
Če jih ne izpolnjuješ nema službe.
Seveda lahko delodajalec ne sprejme ženske v službo, če mu ni dala za fu...at!
A ni že sprejet, če otok ni ustrezno cepljen, nema vrtca?

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.375
113
Za mojo prvo delovno mesto v skladišču sem moral tudi čez neke psihoteste, teste ravnotežja, no mislim da bi pol alter strokovnjakov že tu podleglo.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Že sam razpis delovnega mesta ne bi bil zakonit ce bi vseboval zahtevo za taksno prilogo
:valjamse: :valjamse:
Dečko, zadevo se lahko opravi na kar nekaj prefinjenih načinov, da ti niti prdniti ne bi mogel proti temu.

Kot zadnje pa ostane tudi direktno vprašanje na razgovoru, kjer ob napačnem odgovoru ali izmikanju pač odpadeš.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.642
4.375
113
:valjamse: :valjamse:
Dečko, zadevo se lahko opravi na kar nekaj prefinjenih načinov, da ti niti prdniti ne bi mogel proti temu.

Kot zadnje pa ostane tudi direktno vprašanje na razgovoru, kjer ob napačnem odgovoru ali izmikanju pač odpadeš.
Dečko bo šel na ustavno sodišče, tam mu bodo pritrdili da ima prav, in pol bo z svojo pravdo ostal vseeno na suhem in si bo lahko z njo obrisal rit.

In dalje nas bo zabaval na Alter ju.

Seveda pro Bono

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Pomeni da zagovarjas mehke in nelegalne primere diskriminacije, ceprav so strogo gledano nasproti z zakoni?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

jest5

Guru
18. avg 2007
26.094
-8.767
113
Pomeni da zagovarjas mehke in nelegalne primere diskriminacije, ceprav so strogo gledano nasproti z zakoni?
Je diskriminacija zahteva, da iščejo prilagodljivega? Delovnega? Timskega igralca? Ki bo posvečal delu tudi svoj prosti čas? In še gora zahtev, ki so v razpisih. Ali te pač boli le tisto, kjer bi ti odpadel.

Btw prosim pokaži kje je ta tvoj zakon, ki prepoveduje izbiro zaposlenih glede na precepljenost. Hvala.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
bravo bravo...

lepo se kregate vaxerji in antivaxerji. un v tweetu bo kar tozil...

zato, ker bo nekdo prehlajen...

• Všeč mi je
Reactions: darjan