Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.174
3.637
113
Marlbor
Torej so med 60.000 ljudi podtaknili 9 okuženih in ti so uspeli naprej okužiti 6 ljudi?
Pri nas pa umirajo po hodnikih bolnic zaradi par sto protestnikov.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Jaz sem ta prispevek gledal in je tip v dotičnem primeru govoril predvsem o starejših, ki niso vešči mailov, sms-ov, telefonov.
Večina se je cepila s pomočjo svojcev.
cappy v našem okolišu smo mel modela, ki je svoje čase bluzil naokoli in vsakemu rekel: "bodi boljši!!" Saj vem, čudak.

• Všeč mi je
Reactions: corsol

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.919
9.485
113
lepo da znaš to kdaj pa kdaj prepoznat a očitno te moti le v določenih primerih.
Kaj pol praviš. Dr cvetličar Božo bluzi, ali ne bluzi, al bo treba prej celo zgodovino komentarjev pregledat, da bo človek lahko reku Cvetličarju, da bluzi? Al cvetličar lohk bluzi, ker so uni tud bluzili, ker res ne štekam kaj si hotu povedat s temle sestavkom.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Jaz sem ta prispevek gledal in je tip v dotičnem primeru govoril predvsem o starejših, ki niso vešči mailov, sms-ov, telefonov.
Večina se je cepila s pomočjo svojcev.
cappy v našem okolišu smo mel modela, ki je svoje čase bluzil naokoli in vsakemu rekel: "bodi boljši!!" Saj vem, čudak.
to je v domeni levakov sam nikakor jim ne uspe dokazat.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kaj pol praviš. Dr cvetličar Božo bluzi, ali ne bluzi, al bo treba prej celo zgodovino komentarjev pregledat, da bo človek lahko reku Cvetličarju, da bluzi? Al cvetličar lohk bluzi, ker so uni tud bluzili, ker res ne štekam kaj si hotu povedat s temle sestavkom.
lahko ti povem kaj mislim s temle sestavkom:

bluziš. pa da bi bilo vsaj smešno pa ni...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.057
-8.736
113
Darjan, zdej tle vem še za eno "nič jim ne more biti" najstnico, ki ima po malo več kot 5 mesecih po preboleli koroni velike težave.
Zanimivo pa je, da ima težave v valovih. Kakšen dan je skoraj ok(pretekla tudi kuperja(so pa čakali na pravi dan)), kakšen dan pa ne zmore preteči niti 100m ali priti peš po stopnicah v 2 nadstropje, ker je praktično v trenutku brez sape ob kakršnemkoli naporu.