Covid-19 Covid-19 kitajski super virus

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Jaz sem ta prispevek gledal in je tip v dotičnem primeru govoril predvsem o starejših, ki niso vešči mailov, sms-ov, telefonov.
Večina se je cepila s pomočjo svojcev.
cappy v našem okolišu smo mel modela, ki je svoje čase bluzil naokoli in vsakemu rekel: "bodi boljši!!" Saj vem, čudak.

• Všeč mi je
Reactions: corsol

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
lepo da znaš to kdaj pa kdaj prepoznat a očitno te moti le v določenih primerih.
Kaj pol praviš. Dr cvetličar Božo bluzi, ali ne bluzi, al bo treba prej celo zgodovino komentarjev pregledat, da bo človek lahko reku Cvetličarju, da bluzi? Al cvetličar lohk bluzi, ker so uni tud bluzili, ker res ne štekam kaj si hotu povedat s temle sestavkom.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Jaz sem ta prispevek gledal in je tip v dotičnem primeru govoril predvsem o starejših, ki niso vešči mailov, sms-ov, telefonov.
Večina se je cepila s pomočjo svojcev.
cappy v našem okolišu smo mel modela, ki je svoje čase bluzil naokoli in vsakemu rekel: "bodi boljši!!" Saj vem, čudak.
to je v domeni levakov sam nikakor jim ne uspe dokazat.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Kaj pol praviš. Dr cvetličar Božo bluzi, ali ne bluzi, al bo treba prej celo zgodovino komentarjev pregledat, da bo človek lahko reku Cvetličarju, da bluzi? Al cvetličar lohk bluzi, ker so uni tud bluzili, ker res ne štekam kaj si hotu povedat s temle sestavkom.
lahko ti povem kaj mislim s temle sestavkom:

bluziš. pa da bi bilo vsaj smešno pa ni...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Darjan, zdej tle vem še za eno "nič jim ne more biti" najstnico, ki ima po malo več kot 5 mesecih po preboleli koroni velike težave.
Zanimivo pa je, da ima težave v valovih. Kakšen dan je skoraj ok(pretekla tudi kuperja(so pa čakali na pravi dan)), kakšen dan pa ne zmore preteči niti 100m ali priti peš po stopnicah v 2 nadstropje, ker je praktično v trenutku brez sape ob kakršnemkoli naporu.

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.530
4.642
113
Darjan, zdej tle vem še za eno "nič jim ne more biti" najstnico, ki ima po malo več kot 5 mesecih po preboleli koroni velike težave.
Zanimivo pa je, da ima težave v valovih. Kakšen dan je skoraj ok(pretekla tudi kuperja(so pa čakali na pravi dan)), kakšen dan pa ne zmore preteči niti 100m ali priti peš po stopnicah v 2 nadstropje, ker je praktično v trenutku brez sape ob kakršnemkoli naporu.
Taka je bila moja kakšen mesec do dva po Coroni. Plus sum na strdek v pljučih, ki ga niso mogli dokazati, čeprav so vsi znaki bili.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.946
6.986
113

Diagnoza?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.437
2.390
113
Pomurje
Nočem bit krut, življenje je mnogokrat svinjsko, žal očitno tudi pri tej punci, upam, da ji bo kmalu boljše, ampak gondole danes še vozijo v EU?
ALi so jih prepovedali?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Z ukinitvijo gondol.
Ne pravim, da bi bil ukrep sorazmeren s tveganjem, samo dejstvo je, da se nesreče gondol ne bi dogajale.
Za razliko od kopice brezveznih ukrepov, ki so samo brezvezni, ne pripomorejo pa proti umirjanje epidemije.

• Všeč mi je
Reactions: jonny77

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.836
2.116
113
Vse naprej od spočetja je vprašanje časa, kdaj se naša pot konča. Univerzalnega recepta za prekinitev tega naročniškega razmerja ni, zato so tudi drame zaradi zadnjih trenutkov in načina odhoda po mojem nesmiselne.